"VIDELI SMO KRVAVU RUKU": Poznata influenserka opisuje STRAVIČAN NAPAD MORSKOG PSA (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.10.2024 | 03:30


Nije osetila ugriz

Foto: TikTok Printscreen/nera_nikolic
"VIDELI SMO KRVAVU RUKU": Poznata influenserka opisuje STRAVIČAN NAPAD MORSKOG PSA (VIDEO)

Hrvatska influenserka Nera Nikolić nedavno je podelila svoje zastrašujuće iskustvo sa putovanja na Maldive. Naime, tokom jednog od najzanimljivijih izleta, njenoj prijateljici se dogodilo nešto što je sve ostavilo u šoku - ugriz morskog psa.

Neobičan incident

Nera je objasnila da su dobili stoga uputstva o ponašanju oko morskih pasa, i naglasila da su ove životinje inače mirne i hrane se ribom i lignjama. Međutim, uprkos tome, njenom društvu se desio neobičan incident.

- Mi smo oko njih plivali sigurno tri sata i stalno je skakao neko drugi pa je moguće da smo ih uznemirili i dogodilo se ovo - ispričala je Nera.

Zapanjujuća reakcija

Još više je zapanjujuća bila reakcija Nering prijateljice koju je ugrizao morski pas. Naime, devojka nije ni osetila ugriz dok je bila u moru, već tek kada je počela da se penje na brod.

- Videli smo krvavu ruku a njena reakcija je bila 'Samo nemojte reći mom prijatelju da se ovo dogodilo.' Mi ostali smo svi vrištali jer mene bi sigurno srce strefilo - dodala je Nera.

Reakcije javnosti

Snimak koji je Nera podelila izazvao je brojne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog ovog incidenta, dok su pojedini komentatori izrazili svoje mišljenje o situaciji.

- Nema veze što govore da nisu opasni. Shvatite da su divlje životinje koje imaju svoj instinkt i nikada nećete znati hoće li vas napasti - napisao je jedan od komentatora.

Ovo zaista neobično iskustvo Nere Nikolić i njenih prijatelja na Maldvima ističe važnost poštovanja prirode i životinja, kao i potrebu za dodatnim oprezom prilikom interakcije sa divljim životinjama.

Bonus video: