SAHRANILI SMO CELU PORODICU, SAMO JE SESTRIĆ PREŽIVEO, ON NAM DAJE SNAGU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!


IZVOR: Republika - 16.10.2024 | 07:00


Budite bolje informisani od drugih!

Foto: ST/Tamara Pavišić
SAHRANILI SMO CELU PORODICU, SAMO JE SESTRIĆ PREŽIVEO, ON NAM DAJE SNAGU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Srpski telegraf u izdanju za sredu, 16. oktobar donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

SRPSKI TELEGRAF I REPUBLIKA NA LICU MESTA: OPROŠTAJ OD 19 ŽRTAVA POPLAVE U BIH! SAHRANILI SMO CELU PORODICU, SAMO JE SESTRIĆ PREŽIVEO, ON NAM DAJE SNAGU

Tiho je bilo u Jablanici, ali nije bilo nikog među nekoliko hiljada da nije pustio suzu na sahrani 19 žrtava katastrofalne poplave u federalnom delu BiH.

Pred reporterima Srpskog telegrafa i portala Republika rođaci povijeni nad sanducima opraštali su se poslednji put od najmilijih, a onda su žrtve sahranjene u selima Donja Jablanica, Djevor i Zlate, a na nekim mestima i po nekoliko članova iste porodice.

POSLE DESET MESECI ODLAGANJA OBJAVLJENI REZULTATI POPISA U CRNOJ GORI: SRPSKI ORAH VOĆKA ČUDNOVATA, NE SLOMI GA, AL' ZUBE POLOMI!

Milo Đukanović, bivši predsednik Crne Gore i DPS, koji neretko demonstrira mržnju prema svemu srpskom, do te mere da je nedavno iz sveg glasa pevao "ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije", bukvalno je na aparatima. Naime, u Crnoj Gori, kako su pokazali rezultati popisa (konačno objavljeni, čekalo se od decembra do sada) najviše građana govori srpski, zbog čega su već pokrenute inicijative da tamo postane službeni jezik, a broj onih koji se izjašnjavaju kao Srbi povećan je 15% u odnosu na 2011. Pravoslavca je oko 71%.

PISMO RODITELJA ČIJI JE SIN POVREĐEN U PANČEVU: ŠKOLA JE BAŠ SVE SLAGALA

Srpskom telegrafu juče se obratila pismom porodica čije je dete, đak sedmog razreda, povređeno krajem septembra u stravičnom vršnjačkom nasilju u OŠ "Đura Jakšić" u Pančevu. Praktično je potvrđeno sve što smo pre dva dana objavili, a posebno činjenica da škola nije reagovala na pravi način. Naprotiv.

INTERNET GORI ZBOG FOTOGRAFIJE SA SEKS-ŽURKE MUZIČKOG MOGULA: UHVAĆENI NA GOMILI, TVRDE DA SU OVO PAF DEDI I PRINC HARI

Muzički mogul i reper Šon Kombs poznat kao Paf Dedi, koji je optužen za seksualno nasilje na svojim orgijama, uvalio je u nevolju i britansku kraljevsku porodicu, pošto se na društvenim mrežama pojavila fotografija za koju se tvrdi da su na njoj obnaženi i zagrljeni Paf Dedi i princ Hari, brat prestolonaslednika Vilijama.

DANAS POKLON POTROŠAČKA PATROLA!

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 16. oktobar

BONUS VIDEO: