STOMATOLOG IZ PAKLA! Tinejdžerka umrla posle vađenja zuba, a on OVU PORUKU poslao uplakanim roditeljima! BALKAN U NEVERICI!


IZVOR: Republika/I.Đ. - 16.10.2024 | 15:24


Šesnaestogodišnja Džejla preminula je nakon vađenja zuba usled sepse.

Foto: Facebook
STOMATOLOG IZ PAKLA! Tinejdžerka umrla posle vađenja zuba, a on OVU PORUKU poslao uplakanim roditeljima! BALKAN U NEVERICI!

Balkan juče i danas potresa slučaj smrti 16-godišnje Džejla Drapić, koja je izgubila život posle najobičnijeg vađenja zuba u Sarajevu.

Devojka je došla kod privatnog zubara i posle rutinskog vađenja zuba njeno stanje naglo se pogoršalo.

Potom je došlo do sepse i njen organizam nije mogao da se izbori s tim.

Stomatolog koji je izvadio zub Džejli(16), nakon čega je mlada devojka preminula, oglasio se i rekao navodno njenoj porodici da mu "ne udara na egzistenciju"!

Dok se čekaju rezultati obdukcije, koja je obavljena, a nakon čega će biti utvrđeno kako je nesrećna devojka preminula i zašto, šokantno je ponašanje lekara na koje niko nije ostao imun, piše Avaz.

Kako navode, ponašanje zubara koji je izveo intervenciju najviše je šokiralo članove porodice tragično preminule tinejdžerke.

- Ne udarajte mi na egzistenciju - rekao je doktor, na zaprepašćenje porodice.

Takođe, s doktorom su kontaktirali i novinari Avaza kojima je rekao da želi da "poštuju njegovu privatnost".

Podsetimo, o celom slučaju obavešteno je Tužilaštvo Kantona Sarajevo, koje je pokrenulo istragu da bi utvrdilo okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog ishoda.

Majka devojke koja je preminula posle vađenja zuba na mrežama se ovako oprostila od nje:

- Pupoljak moj se vratio Gospodaru. Gospodaru moj, molim te, mom detetu podari najlepše mesto u dženetu. Zauvek u majkinom srcu i majkinim dovama.