UBISTVO ZBOG CUKE! Prijatelj mu udario psa kamenom, on ga izbo nožem!


IZVOR: Republika/J.B. - 21.10.2024 | 09:09


Užas kod Igmana!

Foto: Shutterstock
UBISTVO ZBOG CUKE! Prijatelj mu udario psa kamenom, on ga izbo nožem!

Na putu prema Igmanu sinoć se dogodio tragičan incident u kojem je ubijen 33-godišnji Armin Kahvić. Ovu informaciju prenosi portal Avaza, koji navodi da su policijski službenici MUP Kantona Sarajevo brzo reagovali i uhapsili muškarca osumnjičenog za ubistvo.

Prema informacijama do kojih je došao Avaz, Armin Kahvić i osumnjičeni su bili prijatelji, ali je, nažalost, došlo do sukoba između njih. Kako se navodi, osumnjičeni je šetao psa kada je naišao na Kahvića, koji je bio u automobilu.

Sukob je počeo raspravom, a situacija je postala napeta kada je Kahvić kamenom udario psa, koji je tom prilikom povređen. Usled uzburkanih emocija, osumnjičeni je, navodno, nasrnuo na Kahvića i izbo ga nožem.

U trenutku incidenta s Kahvićem je bila njegova devojka, koja je odmah reagovala i odvela ga u Hitnu pomoć, gde je, nažalost, konstatovana smrt. Ovaj tragični događaj još više uzrujava s obzirom na to da je Kahvić ranije bio privođen u akciji Meta zbog povezanosti s drogama, što dodatno komplikuje njegovu biografiju.

Zavod za hitnu medicinsku pomoć obavestio je juče Operativni centar MUP Kantona Sarajevo oko 18 sati da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezen muškarac s teškim povredama koje su nanete oštrim predmetom.

Nakon pokušaja lekarske pomoći, nažalost, nije bilo spasa. Policija je obavestila javnost da se na širem području puta ka Igmanu vrši uviđaj, koji vodi Kantonalni tužilac KTKS, a policijski službenici preduzimaju sve neophodne mere kako bi rasvetlili sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO: