DEČAK IZ DONJE JABLANICE GLEDAO KAKO MU VODA ODNOSI MAJKU I OCA! Ostao sam na svetu, a njegova priča će vas razbiti u paramparčad


IZVOR: Republika/M.S. - 21.10.2024 | 22:57


Tužna priča koja je rasplakala ceo region.

Foto: Tanjug/AP
DEČAK IZ DONJE JABLANICE GLEDAO KAKO MU VODA ODNOSI MAJKU I OCA! Ostao sam na svetu, a njegova priča će vas razbiti u paramparčad

Velike poplave i klizište izazvali su haos u Donjoj Jablanici, odnoseći sa sobom 19 života. Među nastradalima su bili i mladi supružnici Adela i Vedad Tufek, ostavljajući njihovog osmogodišnjeg sina Edija samog u borbi za život. Spasen helikopterom EUFOR-a, mali Edi se sada nalazi u Kantonalnoj bolnici "Dr Safet Mujić" u Mostaru, gde je pod strogim nadzorom medicinskog osoblja. Njegov ujak, Kenan Velić, svakodnevno je uz njega, pružajući mu podršku i ljubav u ovim teškim trenucima.

Kenan Velić je istakao izuzetnu zahvalnost građanima Mostara, koji su mu pružili podršku i pomoć u ovim teškim trenucima. Pohvalio je medicinsko osoblje Kantonalne bolnice "Dr Safet Mujić" na posvećenosti i brizi koju pružaju malom Ediju, ističući da je mališan sada u dobrom stanju i da se svakim danom oporavlja.

Kenan Velić je izrazio težinu trenutne situacije, ističući da je cela porodica veoma vezana za Edija i da su svi zajedno u ovom teškom periodu. Pohvalio je Edijevu inteligenciju i odgoj, ističući da je mališan izuzetno vaspitan i da je dobio veliku podršku od roditelja, koju sada oseća i od ostatka porodice.

Uz podršku porodice i medicinskog osoblja, mali Edi se polako oporavlja od ovog tragičnog događaja, dok se zajednica u Donjoj Jablanici i Mostaru trudi da pruži podršku i pomoć svim porodicama koje su pogođene ovom nezapamćenom tragedijom.