PRVI SNIMAK SA MESTA GDE JE MALOLETNIK IZBO POLICAJCE! Pripadnici bezbednosti naoružani do zuba (VIDEO)


IZVOR: Republika/M.S. - 24.10.2024 | 23:42


Opsadno stanje u Bosanskoj Krupi!

Foto: Printscreen/Youtube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine
PRVI SNIMAK SA MESTA GDE JE MALOLETNIK IZBO POLICAJCE! Pripadnici bezbednosti naoružani do zuba (VIDEO)

Večeras je u Bosanskoj Krupi došlo do tragičnog događaja u kojem je jedan policajac izgubio život, dok je drugi teško povređen. Naime, maloletnik star 15 godina napao je nožem dva policijska službenika policijske stanice Bosanska Krupa, izazivajući šok i uznemirenost među lokalnim stanovništvom.

Nasilni napad hladnim oružjem

Napadač je upotrebom hladnog oružja, noža, izvršio napad na dva policijska službenika, nanoseći im teške povrede. Nažalost, jedan od policajaca je preminuo od zadobijenih povreda, dok je drugi zbrinut i trenutno se nalazi na obradi u Kantonalnoj bolnici.

Reakcija nadležnih organa

Počinilac ovog užasnog zločina je lišen slobode, a nadležni organi su odmah reagovali na ovaj događaj. Pripadnici Specijalističke jedinice, veliki broj uniformisanih policajaca i inspektori MUP-a USK izašli su na teren kako bi sproveli istragu i osigurali bezbednost građana.

Reakcija portparola MUP-a USK

Portparol MUP-a USK, Adnan Beganović, izjavio je za portal "Avaza" da će nakon sprovedenih uviđajnih radnji biti moguće saznati više detalja o motivima napada, pružajući javnosti nadu da će ovaj tragični događaj biti razjašnjen.

Reakcija lokalne zajednice

Napad je izazvao šok i uznemirenost među stanovnicima Bosanske Krupe, a snimci sa terena prikazuju pripadnike policije s dugim cijevima koji osiguravaju područje.

Ovo tragično dešavanje ostavlja dubok trag u zajednici i podseća nas na važnost sigurnosti i poštovanja zakona. Nadamo se da će nadležni organi uspeti da rasvetle motive ovog napada i da će počinilac biti priveden pravdi.