OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOD BIJELOG POLJA! Upucao brata i sestru - OPSADNO STANJE U SOKOLCU!


IZVOR: Republika/J.B. - 26.10.2024 | 09:33


Specijalne jedinice tragaju za osumnjičenim!

Foto: Profimedia
OVO JE OSUMNJIČENI ZA UBISTVO KOD BIJELOG POLJA! Upucao brata i sestru - OPSADNO STANJE U SOKOLCU!

Brat i sestra, Jovan i Milenka Madžgalj, ubijeni su u bjelopoljskom selu Sokolac, u rejonu Tomaševa.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni za ubistvo je Alija Balijagić, višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela. Potraga za ubicom trajala je celu noć.

Osumnjičeni Balijagić zločin je počinio vatrenim oružjem. Policija apeluje na meštane sela da ne izlaze iz kuća i ne puštaju nepoznate osobe, jer je ubica još uvek na slobodi.

U tom rejonu upućene su specijalne policijske snage i psi tragači.

Policija se zvanično oglasila povodom ovog ubistva:

- Večeras je oko 21.10 časova policiji u Bijelom Polju prijavljeno da su u zaseoku Sokolac kod Tomaševa život izgubile dve starije osobe, čija su tela pronađena u kući, dok se izvršilac, naoružan, dao u bekstvo. Sve raspoložive jedinice Regionalnog centra bezbednosti „Sever“, Protivteroristička jedinica, policijski psi i helikopterska jedinica MUP-a i Vojske Crne Gore stavljene su na raspolaganje i preduzimaju intenzivne aktivnosti radi lociranja i hapšenja počinioca. Apelujemo na građane Bijelog Polja, posebno meštane ovog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim domovima i ne dozvoljavaju ulazak nepoznatim osobama, dok policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti radi uspostavljanja bezbednosne situacije i hapšenja izvršioca. Takođe, apelujemo na građane da prijave policiji bilo koju informaciju koju smatraju važnom u vezi s ovim događajem. O daljem toku dešavanja policija će se blagovremeno oglasiti - navedeno je u saopštenju.

Protivteroristička jedinica iz Podgorice je takođe uputila snage na teren, zajedno sa helikopterima, dok su specijalne snage policije i psi tragači već prisutni, jer je ubica u bekstvu.

Više tužilaštvo u Bijelom Polju potvrdilo je da su ubijene dve osobe, a prema prvim informacijama, tela su pronađena u kući.

Reč je o višestrukom povratniku koji je prethodnih dana viđan u tom selu.

Celokupno područje pod policijskom je opsadom kako bi se zaštitilo lokalno stanovništvo.

(Dan)

BONUS VIDEO