DVOSTRUKI UBICA IZ SOKOLCA ALIJA BALIJAGIĆ HTEO DA IDE U MOJKOVAC! Preplašeni taksisti ga odbili, nudio ove pare za vožnju!


IZVOR: Republika - 26.10.2024 | 17:42


Meštani bjelopoljskog sela Sokolac prethodnih 10-ak dana prijavljivali su policiji da se naoružani čovek kreće po tom naselju, ali reakcije nadležnih nije bilo sve dok sinoć Balijagić nije ubio dve osobe.

Foto: Tanjug/AP, instagram/mojbeograd_vesti
DVOSTRUKI UBICA IZ SOKOLCA ALIJA BALIJAGIĆ HTEO DA IDE U MOJKOVAC! Preplašeni taksisti ga odbili, nudio ove pare za vožnju!

Potraga za Alijom Balijagićem, koji je juče u bijelopoljskom selu Sokolac ubio brata i sestru Milanku i Jovana Madžgalja i dalje traje, a na nogama je i cela Crna Gora s obzirom da je policija upozorila narod da se radi o veoma opasnom čoveku i višestrukom povratniku.

Dvostruki ubica Alija Balijagić (64) pokušao je nekoliko dana pre zločina da se preveze iz Bijelog Polja do obližnjeg Mojkovca. To mu, međutim, nije pošlo za rukom jer su svi taksisti odbili da ga prime u vozilo.

- Ušao je u taksi I traži mi da ga vozim do Mojkovca. Srećom pa sam ga prepoznao i izbacio iz vozila. Onda sam i druge kolege upozorio ko je on i niko nije uzeo vožnju - navodi taksista iz Bijelog Polja na Fejsbuku uz objašnjenje da je vožnju do Mojkovca trebalo da plati 16 evra.

Foto: instagram/mojbeograd_vesti

Alija Balijagić je u kući Madžgalja jeo pa ih je onda likvidirao

 

Meštani bjelopoljskog sela Sokolac prethodnih 10-ak dana prijavljivali su policiji da se naoružani čovek kreće po tom naselju, ali reakcije nadležnih nije bilo. To je za TVCG kazao predsednik mesne zajednice Tomaševo Vesko Gogić.

Ekipa TVCG uspela je da dođe do sela Sokolac i da se približi kući u kojoj se sinoć dogodilo dvostruko ubistvo, gde su razgovarali sa predsednikom mesne zajednice Tomaševo Veskom Gogićem, koji je rekao da su meštani prijavljivali čoveka koji se već 10-ak dana kretao od kuće do kuće i koji im je i pokazivao svoje oružje.

- Meštani kažu da su to prijavljivali sve do juče kada je došao u kuću Jovana Madžgalja (59) i njegove malo starije sestre i oni su ga ugostili i dali su mu da jede. Međutim kasnije se vratio i sa prozora je pucao u njih i ubio ih - kaže Gogić.

Meštani Sokolca, Tomaševa i cele Vraneške doline, kako kaže Gogić, šokirani su.

- Mi ne možemo da se krećemo kao slobodni građani. Ako je tačna ova informacija meštana da su obaveštavali policiju i da niko nije reagovao, onda je policija zakazala u svom radu i neko mora da snosi odgovornost za ovo. Neka nadležni organi utvrde ko je kriv za ovo. Mi smo uznemireni, od 22 sata sinoć smo zaključani u svojim domovima i ne znamo odakle nam smrt vreba - navodi Gogić.

Bonus video