NALOŽENA OBDUKCIJA UBIJENIH BRATA I SESTRE IZ BIJELOG POLJA! Tragovi će biti predmet veštačenja u Danilovgradu


IZVOR: Republika/M.S. - 26.10.2024 | 18:23


Potera za ubicom i dalje traje.

Foto: instagram/mojbeograd_vesti, printscreen
NALOŽENA OBDUKCIJA UBIJENIH BRATA I SESTRE IZ BIJELOG POLJA! Tragovi će biti predmet veštačenja u Danilovgradu

Državna tužiteljka sa OPS OB Bijelo Polje i službenicima Forenzičkog centra Crne Gore danas je izvršila uviđaj užeg i šireg lica mesta, kojom prilikom su izuzeti tragovi koji će biti predmet veštačenja u Forenzičkom centru u Danilogradu.

Naložena je obdukcija tela preminulih M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Prilikom vršenja uvidaja konstatovano je da su M.M i J.M. lišeni života upotrebom vatrenog oružja, dodaje se u saopštenju tužilaštva.

– Dana 25.10.2024. godine, oko 22.00 časa, dežurnu državnu tužiteljku Višeg državnog tuzilaštva u Bijelom Polju obavijestili su OPS OB Bijelo Polje, da su u mjestu Sokolac, opština Bijelo Polje su smrtno stradala dva lica i to M.M. i J.M. nastanjena u istom mestu.

Državna tužiteljka je dana 26.10.2024. godine sa OPS OB Bijelo Polje i službenicima Forenzičkog centra Crne Gore, izvršila uviđaj užeg i šireg lica mesta, kojom prilikom su izuzeti tragovi koji ée biti predmet veštačenja u Forenzčkom centru u Danilovgradu.

Po nalogu državne tužiteljke preduzimaju se mere i radnje u cilju utvrđivanja indentiteta učinioca krivičnog dela i njegovog pronalaska.

Nakon prikupljanja dokaza od značaja za utvrđivanje okolnosti pod kojima se događaj desio, kao i nakon otkrivanja identiteta učinioca informacija javnost će biti blagovremeno obaveštena. Uviđaj je u toku – navode iz tužilaštva.