ROBIJAO VIŠE OD 30 GODINA! Najnovije informacije o ubici brata i sestre sa Sokoca! Evo zašto je TOLIKO OPASAN!


IZVOR: Republika - 26.10.2024 | 21:34


Đurđević je rekao da policija od trenutka otkrivanja ubistva, policija intenzivno traga za počiniocem

Foto: Tanjug/Profimedia, instagram/mojbeograd_vesti
ROBIJAO VIŠE OD 30 GODINA! Najnovije informacije o ubici brata i sestre sa Sokoca! Evo zašto je TOLIKO OPASAN!

Alija Balijagić (65), za kojim od sinoć tragaju zbog ubistva brata i sestre Jovana i Milenke Madžgalja u Sokocu, 30 godina je bio iza rešetaka zbog raznih krivičnih dela.

Načelnik crnogorskog Regionalnog centra bezbednosti sever Haris Đurđević rekao je da je osumnjičeni registrovan kao višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela sa elementima nasilja, zbog čega je više od 30 godina proveo na izdržavanju zatvorskih kazni.

- U ovoj fazi istrage neću moći da dam precizne podatke o identitetu izvršioca, ali raspolažemo operativnim podacima da se radi o izuzetno opasnom licu koje je više od 30 godina provelo na izdržavanju zatvorskih kazni. To lice je registrovano kao višestruki povratnik u krivičnim delima sa elementima nasilja, kao i prekršaja o naoružavanju javnog reda i mira. Radi se o licu koje je naoružano i koje se i dalje nalazi na slobodi. Zato apelujem na meštane da nam sva saznanja o ovom licu odmah jave - rekao je Haris Đurđević za RTCG i poručio da policija garantuje anonimnost onima koji podnesu prijavu.

 

 

Đurđević je rekao da policija od trenutka otkrivanja ubistva, policija intenzivno traga za počiniocem.

- Lice još uvek nije locirano, preduzimaju se mere na terenu kako bi što pre bio lociran i uhapšen - rekao je Đurđević i dodao da će vojska pomoći u potrazi za osumnjičenim.

On je dodao da je prilikom potere korišćena najsofisticiranija oprema, poput helikoptera i dronova sa termovizijskim kamerama.

Đurđević je rekao da je osumnjičeni početkom oktobra iz jednog stambenog objekta ukrao dve lovačke puške.

- Sumnja se da je u prigradskom naselju u Bijelom Polju otuđio dve puške - rekao je Đurđević i dodao da je odmah izdat nalog za pretres stana koji osumnjičeni koristi, ali da puške nisu pronađene.

BONUS VIDEO: