OVO JE UBIJENI ZATVORENIK! Ubica ga u ćeliji nožem ubo u vrat (FOTO)


IZVOR: Republika/I.Đ. - 28.10.2024 | 10:35


Krvoproliće je prošlo neopaženo, a telo ubijenog pronašao je radnik zatvora

Foto: facebook printscreen
OVO JE UBIJENI ZATVORENIK! Ubica ga u ćeliji nožem ubo u vrat (FOTO)

Tridesetpetogodišnji Denis Sadiković iz Sarajeva osoba je koja je ubijena proteklog vikenda u mostarskom zatvoru, saznaje Avaz.

Njega je nožem u vrat ubo mostarski kriminalac Adnan Šljivić, član grupe Sade Đuguma.

Sadiković je podlegao sinoć u mostarskoj bolnici nakon što ga je nožem u vrat ubo Šljivić.

Policiju je o događaju obavestio radnik KPZ-a Mostar, koji je u 21.40 sati prijavio da je jedan zatvorenik ubo drugog nožem u vrat, dok se nalazio u toaletu.

- D.S. je vozilom Hitne pomoći prebačen na CUM Mostar gde je od zadobivenih povreda preminuo. A. Š. je prebačen u samicu KPZ Mostar, a lice mesta je obezbeđeno do dolaska dežurnog tužioca i pripadnika Sektora krim. policije radi obavljanja uviđaja - rekli su iz MUP-a HNK.

Vrhovni sud Federacije BiH Sadikovića je u januaru 2023. , pravomoćno osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od četiri godine i šest meseci zbog silovanja i protupravnog lišenja slobode svoje bivše devojke M. Š.

Sadiković je bio privođen 9. januara 2020. godine.

Mostarski kriminalac Adnan Šljivić je osuđen na tri i po godine za izazivanje opšte opasnosti u sprezi s ubistvom u pokušaju i nanošenjem lake telesne povrede, kao i zbog nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija, ali i neovlaštene nabavke oružja.