SVE ZAPISANO U PRVOJ KNJIZI!? Tumač Kremanskog proročanstva otkrio šta čeka Srbiju posle ukrajinskog rata!


IZVOR: Republika - 02.03.2022 | 22:06


Tumač Kremanskog proročanstva Dragan Pjević tvrdi da su Tarabići navodno prorekli da će Rusija biti najmoćnija sila na svetu!

Foto: Wikipedia/Vanilica
SVE ZAPISANO U PRVOJ KNJIZI!? Tumač Kremanskog proročanstva otkrio šta čeka Srbiju posle ukrajinskog rata!

Pjević naglašava da prema tom zapisu Srbiji takođe dolaze bolji dani.

- Mi smo gore u Kremnima oformili destinaciju gde mnogi znatiželjnici dolaze. Ne bavimo se šta će biti, ali u suštini u pravoj knjizi stoji da će Rusija biti najmoćnija sila na svetu, kad se kod njih ustroji carevina, da će se večiti ruski car slušati i na nebu i na zemlji i da će upravo on pomoći srpskome kralju da stvorimo tu jednu moćnu državu - rekao je Pjević za Kurir televiziju.

Dodaje da u Kremanskom proročanstvu navodno stoji i da će kod nas na vlast doći čovek iz naroda koji će uz pomoć Rusije rešiti problem Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine.

Foto: Printskrin

Dragan Pjević

 

- U knjizi lepo stoji i piše da će kod nas doći dan kad će živi vikati "ustanite mrtvi da se nauživamo". Piše i da ćemo tada rešiti i pitanje Kosova i Metohije i pitanje Bosne i Hercegovine. To će biti neki čovek iz naroda. Nama sleduje stvaranje normalne države, a Rusiji isto da stvori jednu srećnu i veliku državu. Problemi koje tamo imaju... Svako treba da izvuče pouku. Ne treba osuđivati jer svaki događaji treba da dovedu kasnije do nečega što je ispravno - kaže Pjević.

Bez Kremana nema uspeha, navodi Pjević.

- Tačno je da bez Kremana nema uspeha. Svi vladari koji vode računa o Kremnima dugo vladaju - kaže tumač Dragan Pjević.

Bonus video: