DMITRIJ MEDVEDEV OTKRIO ŠTA ĆE OSTATI OD UKRAJINE: Ovako će izgledati buduće granice (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.07.2022 | 20:02


Predsednik Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu okačio je dve mape Ukrajine.

Foto: Printskrin: YOutube
DMITRIJ MEDVEDEV OTKRIO ŠTA ĆE OSTATI OD UKRAJINE: Ovako će izgledati buduće granice (FOTO)

Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev na svom Telegram kanalu okačio je dve mape Ukrajine jednu pre rata 24. februara i jednu prema njegovim tvrdnjama posle završetka rata, odnosno ono što će po njemu ostati od Ukrajine.

Foto: printskrin/telegram

 

Obe mape Medvedev koji je poznat po provokativnom pisanju postova na Telegramu najverovatnije je stavio kao vid provokacije, piše Kurir.

- U mozgu predsednika Ukrajine, pogođenog psihoaktivnim supstancama pojavila se sledeća slika svetle budućnosti njegove zemlje. Slika 1 kako zapadni analitičari smatraju da će tako biti i slika 2, kako će zaista biti - napisao je Medvedev.

Foto: printskrin/telegram

 

Medvedev je poznat po tome što često koristi aplikaciju Telegram kako bi podelio svoje, za Zapad, kontroverzne stavove i izjave.

Proteklog dana je upozorio da stiže zima, i to one koji na sve načine pokušavaju da ostanu dosledni sankcijama uvedenim Rusiji.

Foto: printskrin/telegram/dmitri medvedev

Objava na Telegramu

-Niko nije otkazao zimu, a alternativna snabdevanja gasom, naftom i ugljem su skupa ili jednostavno nerealna - rekao je bivši predsednik Rusije.