PRIGOŽIN NA SAJTU ZA ODRASLE! Vagner traži nove regrute: Baci to iz ruke i dođi da se boriš! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.03.2023 | 12:12


Plaćenička grupa objavila je video snimak na popularnom sajtu za odrasle.

Foto: Tanjug/AP, Pornhub
PRIGOŽIN NA SAJTU ZA ODRASLE! Vagner traži nove regrute: Baci to iz ruke i dođi da se boriš! (FOTO)

Kako bi podstakli nove regrute da se bore u Ukrajini, grupa Vagner se okrenula nesvakidašnjem potezu - objavili su oglas na sajtu sa eksplicitnim sadržajem.

Pornhub oglas za ovu privatnu vojnu kompaniju (PMC), koji je prvi put izašao u javnost na popularnom ruskom Telegram kanalu koji pokriva po*no industriju, prikazuje ženu koja liže lizalicu.

- Mi smo najopasija privatna vojska na svetu. Zapošljavamo u svim regijama Rusije. Ne dr***, dođi da radiš za PMC Vagner - kaže ženski glas, a prenosi britanski Telegram.

Foto: Pornhub

Reklama za regrutaciju na sajtu za odrasle

Oglas je navodno vidljiv gledaocima koji pristupaju stranici iz više ruskih regija, ali ne i u Moskvi, u skladu sa strategijom ruske "delomične vojne mobilizacije" pokrenute u jesen prošle godine, koja je navodno bila usmerena na osobe u ruralnim delovima zemlje, a ne u većim gradovima.

Prigožin: To je sjajna ideja!

Jevgenij Prigožin, koji je na čelu ove grupe, u sredu je podržao oglas.

- Postavljanje Vagnerovih oglasa na sajtove za odrasle je izvrsna je ideja naših marketinških stručnjaka - naveo je u izjavi.

- U potpunosti se slažem s njima i onim što reklama kaže... Ko ne bi? - dodao je Prigožin.

Inače, nakon što je Rusija pretrpela niz neuspeha na bojnom polju tokom prošle godine, Prigožin je počeo i sa regrutacijom boraca  iz ruskih zatvora, nudeći im zauzvrat pomilovanje ako se budu borili u Ukrajini.