OVO SE ZOVE PREOKRET: Kejt Midlton primećena u javnosti, NEĆETE VEROVATI GDE! Narod ostao bez reči (FOTO)


IZVOR: Republika/I.Đ. - 27.09.2024 | 10:07


Niko od Britanaca nije očekivao da će je videti baš tu

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia
OVO SE ZOVE PREOKRET: Kejt Midlton primećena u javnosti, NEĆETE VEROVATI GDE! Narod ostao bez reči (FOTO)

Princeza od Velsa Kejt Midlton počela je da se polako ali sigurno vraća "normalnom", svakodnevnom životu posle završetka hemoterapija.

Otkako je pred sam kraj 2023. godine na rutinskom pregledu pred operaciju abdomena otkrila da ima rak, preko noći se povukla u ilegalu sve do pre mesec dana.

A sada je čak došla i na baletsku predstavu!

Britanci su ostali zabezeknuti u pozorištu Sadlers Vels kada su ugledali omiljenu princezu u severnom delu Londona.

Ona je na društvenoj mreži Iks opisala predstavu kao "potresnu i inspirativnu", kao i da je produkcija predstave "kreativnost u najboljem izdanju".

 

 

Poseta je usledila nakon što je Kejt ranije ove nedelje održala sastanak u zamku Vindzor kako bi razgovarala o svojoj godišnjoj službi božićnih pesama, prenosi Skaj njuz.

Princeza od Velsa ranije je izjavila da se "raduje što će se vratiti na posao" i preuzeti "još nekoliko javnih angažmana" u narednim mesecima. 

Kejt Midlton je u januaru imala operaciju abdomena, a u martu je potvrdila da su nakon te operacije pronađene prekancerozne ćelije i da će morati da prođe preventivnu hemoterapiju, prenosi Una.

Početkom septembra objavila je da je završila kurs hemoterapije u ličnom video snimku, na kojem su prikazani njen suprug princ Vilijam i njihovo troje dece.