(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) UŽAS KAKAV SVET NIJE VIDEO! Raketa pala s neba čoveku na glavu i ubila ga na mestu! NEVIĐENI HOROR (VIDEO)


IZVOR: Republika/I.Đ. - 02.10.2024 | 10:41


Iranci su u utorak uveče izveli osvetnički napad na Izrael

Foto: x/atamanzaglibije
(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) UŽAS KAKAV SVET NIJE VIDEO! Raketa pala s neba čoveku na glavu i ubila ga na mestu! NEVIĐENI HOROR (VIDEO)

Kolika je bila mogućnost da mu se ovo dogodi?

Jedan prema milijardu? Ili nikakva? Ali se dogodilo. 

Snimak koji ćete videti u isto vreme je i užasan, veoma uznemirujući ali i apsurdan i pokazuje svo ludilo rata na Bliskom istoku.

Jedina osoba koja je izgubila život prilikom iranskog bombardovanja Izraela u utorak uveče bio je nesrećni Palestinac koji se našao na ulici u, blago rečeno, pogrešno vreme na pogrešnom mestu.

Snimak koji je obišao planetu zaprepastio je sve, a naročito činjenica da je u sukobu dve države najdeblji kraj izvukao stanovnik treće.

Palestinac je mirno hodao ulicom tokom večeri kada mu je s neba, bukvalno na glavu pala raketa koju je prethodno oborila protivvazdušna odbrana Izraela.

 

 

Palestinac je, očekivano pao kao pokošen i nije mu bilo spasa.

Tada su mu u pomoć pritrčali drugi stanovnici nepoznatog grada, ali naravno da ništa nisu mogli da urade.

Na društvenim mrežama komentari su bili više nego srceparajući.

"Kakav užasan način da okončaš život", "Da li je ovo realno, nije montaža?", "Izbegneš sve žive opasnosti od početka rata i onda uveče izađeš na ulicu da prošetaš i raketa ti padne na glavu. Nemoguće", bili su samo neki od komentara.