OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA DECU, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkriveni novi stravični detalji tragedije! Otac zatekao HOROR! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.08.2024 | 03:30


Čovek je otišao do kuće ni ne sluteći kakav horor će tamo zateći

Foto: Društvene mreže/printscreen
OVO JE ŽENA KOJA JE UBILA DECU, PA IZVRŠILA SAMOUBISTVO! Otkriveni novi stravični detalji tragedije! Otac zatekao HOROR! (FOTO)

Austrijski gradić Mukendorf-Vipfing u okrugu Tuln (Donja Austrija) zavijen je u crno nakon što su u porodičnoj kući pronađeni majka i njeno dvoje dece mrtvi u sredu popodne.

Tragedija je šokirala meštane, i ostavila ih u potpunom šoku od juče.

Jeza u porodičnoj kući

Prijateljica Nikol (29) koja je počinila stravičan zločin, pokušala je bezuspešno da stupi u kontakt sa majkom dvoje dece nakon što se nije pojavila na poslu.

Zabrinuta, pozvala je Nikolinog bivšeg supruga i oca dvoje ubijene dece kako bi proverio šta se dešava. Nažalost, dočekao ih je šokantan prizor u porodičnoj kući.

Sva tri tela pronađena su u spavaćoj sobi na spratu kuće, a policija je odmah pozvana na lice mesta.

Foto: Youtube/Printscreen

Austrijska policija u mestu gde se dogodila tragedija

Nejasan motiv

Iako je motiv ovog ubistva i samoubistva još uvek nepoznat, postoje informacije o nesuglasicama između bivših supružnika nakon razvoda.

Policija Donje Austrije intenzivno radi na rasvetljavanju pozadine ovog krvavog čina, a detalji o motivu još uvek nisu javno objavljeni.

Sećanje na prethodne tragedije

Ova tragedija podstakla je sećanje na slične krvave događaje u Austriji, poput slučaja pre godinu dana kada je majka udavila svoje dve sedmogodišnje ćerke, kao i na užasni zločin koji se dogodio 2016. godine u Šildbergu, kada je žena ubila celu svoju porodicu pre nego što je izvršila samoubistvo.

Foto: Društvene mreže/printscreen

Žena koja je ubila decu, pa izvršila samoubistvo

Reakcija policije

Austrijska policija intenzivno radi na ovom slučaju, obezbeđujući mesto zločina i sprovodeći istragu kako bi rasvetlila okolnosti koje su dovele do ove strašne tragedije.

Detalji o motivu i okolnostima zločina biće objavljeni nakon što istraga bude završena.

Ovaj tragični događaj ostavlja dubok trag u zajednici Mukendorfa, dok se meštani pokušavaju nositi sa šokom i tugom zbog gubitka tri nedužna života.