BAHATA OMLADINA PO BEOGRADU VOZI AUTO-PILOTOM KROZ GRAD, SNIMA SE I PITA: Šta mi sad policija može kad sam pijan?!


IZVOR: Republika - 02.11.2023 | 22:54


Na popularnoj "Instagram" stranici "bahata.omladina0" svakodnevno se objavljuju snimci mladih osoba koje žive po principu "živi brzo, umri mlad".

Foto: instagram/printscreen/bahata.omladina
BAHATA OMLADINA PO BEOGRADU VOZI AUTO-PILOTOM KROZ GRAD, SNIMA SE I PITA: Šta mi sad policija može kad sam pijan?!

 Međutim, jedan od tih snimaka posebno je zabrinuo javnost.

Na ovom šokantnom video-snimku može se videti grupa mladića kako se vozi po gradu, ali ne na običan način. Automobil kojim se voze je u autopilotu! Sve vreme snimaju svoju "hrabrost", smeju se i zabavljaju, dok je muzika u automobilu pojačana na maksimum.

Još više zabrinjava opis ispod snimka koji glasi: "Šta mi sad policija može kad sam pijan??" Ova izjava jasno pokazuje bezobzirnost i bahatost mladića koji su u potpunosti svesni da krše zakon i ugrožavaju svoje živote, ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Šokantno je i to da je ovaj video mnogima zabavan. Komentari poput "Muzika je super" ili emotikona srca od strane jedne osobe, samo pokazuju koliko je mladima postalo normalno da se igraju sa svojim životima i životima drugih.

Ova vrsta bahatog i neodgovornog ponašanja mora biti zaustavljena! Mladi ljudi treba da budu svesni posledica svojih postupaka i da se ponašaju odgovorno u saobraćaju. Policija mora preduzeti hitne mere kako bi ovi mladići bili privedeni pravdi i kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

BONUS VIDEO