PRAVE LAŽNU AFERU, ČUDNO JE ŠTO CVIJIĆ NIŠTA NIJE PRIJAVIO POLICIJI! Vučićević o napadu na Lađevića: Važno je da se istina zna!


IZVOR: Republika - 29.05.2024 | 18:48


Dragan J. Vučićević komentarisao je današnji napad na direktora Medijske mreže Milana Lađevića.

Foto: Youtube/printscreen
PRAVE LAŽNU AFERU, ČUDNO JE ŠTO CVIJIĆ NIŠTA NIJE PRIJAVIO POLICIJI! Vučićević o napadu na Lađevića: Važno je da se istina zna!

Izvršni direktor Medijske mreže, Milan Lađević, uključio se u program Informer TV kako bi objasnio detalje navodnog incidenta sa novinarom Radara, Vukom Cvijićem. Tokom programa, glavni urednik Informera, Dragan J. Vučićević, naglasio je značaj otkrivanja istine u vezi sa ovim slučajem.

Dragan J. Vučićević je komentarisao situaciju i izrazio sumnju u verziju događaja koja se pojavila na nekim portalima, gde se tvrdi da je Lađević fizički napao Cvijića.

- Neko te udari, a ti nemaš povrede i nisi prijavio policiji, to je jako čudno - istakao je Vučićević. 

Kako je naveo, na portalima gde se spominje navodni napad u Kosovskoj ulici, istina je drugačija.

- Očigledno je obratno, na njihovim portalima govore da je neko napao nezavisnog novinara, a zapravo je drugačije. Pretpostavljam da će oni ovo širiti da naprave aferu u poslednjim danima njihove prljave kampanje - naveo je Vučićević.

Vučićević je takođe naglasio važnost utvrđivanja istine putem dostupnih sredstava:

- Važno je utvrditi istinu. Postoje kamere i svedoci. Ne može to da se laže. Važno je zaustaviti njihovu prljavu kampanju - rekao je Vučićević.

Podsećamo, veliki skandal dogodio se danas u Kosovskoj ulici u Beogradu kada je Vuk Cvijić iz čista mira prišao stolu za kojim su sedeli suvlasnik Medijske mreže Milan Lađević i njegov zamenik Boris Vuković.