DRAMATIČNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE PREŽIVELA APOKALIPSU! Izvukli su me iz kola u POSLEDNJEM TRENUTKU, već sam DECI POSLALA PORUKU DA SE OPROSTIMO!


IZVOR: Republika/Š. P. - 28.06.2024 | 15:51


Suze su mi lile od same pomisli da decu više neću videti, kaže mučna žena za Republiku.

Foto: Instragram/Printscreen/192_rs, shutterstock
DRAMATIČNA ISPOVEST BEOGRAĐANKE KOJA JE PREŽIVELA APOKALIPSU! Izvukli su me iz kola u POSLEDNJEM TRENUTKU, već sam DECI POSLALA PORUKU DA SE OPROSTIMO!

Nakon neviđenog nevremena koje je noćas pogodilo Beograd i ostavilo za sobom veliku količinu vode koja je preplavila ulice, ali i brojne automobile, popričali smo sa beograđankom Milenom. V, koja je pukom srećom preživela.

 

Kako je i sama izjavila za Republiku za njene 52 godine nikada nije prošla kroz takav pakao, kao što je sinoć na Autokomandi u toku razorne oluje.

Foto: Printscreen/instagram/serbialive_beograd, Printscreen/instagram192_rs

Neviđeno nevreme u Beogradu

Naime, Milena je za naš portal priznala da je na trenutak pomislila da je to kraj, te da će ostati zarobljena u automobilu.

Foto: printskrin/instagram/192_rs

Kruševac potpuno potopljen

- Verujte mi još sam pod stresom. Srbija ne pamti ovakve katastrofe, ovako nije bilo pre kod nas. Mogu slobodno da kažem da sam sinoć preživela apokalipsu. Neki dobri ljudi, koje i ne poznajem su rizikovali svoje živote da bi mene spasili. U poslednjem trenutku su me izvadili iz poplavljenih kola. Voda je svuda ušla, a ja sam bila bespomoćna. Verujte mi da sam uzela telefon u ruke da se oprostim od dece - priča Milena za Republiku i dodaje:

Foto: Instragram/Printscreen/192_rs

Vriska i jauci noćas na ulicama Beograda

- Svašta mi je padalo na pamet. Suze su mi lile od same pomisli da decu više neću videti i da ću nastradati. Hvala Bogu, pa je sve na kraju dobro prošlo. Evo, apelujem na sve, čuvajte se, vreme je opasno i slušajte upozorenja RHMZ

Podsećamo, pripadnici MUP-a, Sektora za vanredne situacije, zbog obilnih padavina tokom noći bili su angažovani na više od 40 lokacija na teritoriji Beograda, a najveći broj intervencija bio je u Kolubarskom i Rasinskom okrugu. Vatrogasci-spasioci bili su angažovani i na gašenju osam požara izazvanih gromom u Subotici, Vranju, Ubu, Nišu, Trsteniku i Beogradu, kao i na uklanjanju palih stabala i delova krovne limene konstrukcije u Zaječaru, Knjaževcu, Užicu, Čačku, Leskovcu, Lazarevcu, Kragujevcu, Kruševcu, Ćupriji i Negotinu.