ODVRATNO! Dostavljač WOLT-a uhvaćen kako URINIRA usred zgrade (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.07.2024 | 15:34


Strašna scena uhvaćena na sigurnosnoj kameri!

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_
ODVRATNO! Dostavljač WOLT-a uhvaćen kako URINIRA usred zgrade (VIDEO)

Dostavljač brze hrane, koji je stanarima zgrade doneo hranu, nakon što su je naručili preko aplikacije Wolt, uhvaćen je na sigurnosnoj kameri kako urinira na prvom spratu zgrade u kojoj je izvršio dostavu.

Prosledio bi i sliku i dokaz o dostavi jer smo sve proverili i na ovaj način želimo mi stanari zgrade da prosto upozorimo i druge da znaju šta može da se desi kada im stiže WOLT dostavljač.Naravno ukoliko to možete objaviti.

 

 

Sličan incident već se desio u martu 2023. godine, kada se pojavio video-snimak na kome se vidi kako dostavljač urinira u jednoj zgradi na Dorćolu.

- Svi smo bili u šoku kada smo odgledali snimak. Taj dostavljač bez obzira da li je u tom trenutku nosi hranu ili ne nosiće je nakon toga i to prljavim rukama. Treba upozoriti ljude na ovakve grozne slučajeve pojedinaca. - rekao je jedan od stanara.

Stanari su odmah slučaj prijavili "Glovu". Nakon što se ovo desilo u jutarnjim satima komšinica iz zgrade je snimak poslala u grupi stanara i pitala da li je neko nešto poručivao, ali se niko nije javio. Odmah nakon što je urinirao pobegao je.

- Stanari su nas obavestili o ovome. Ovaj slučaj treba da prijave policiji. Mi nadležnima stojimo na raspolaganju što se tiče podataka. Koliko smo upućeni u ovaj slučaj dostavljač nije imao dostavu, ali naglašavamo da naša kompanija nema toleranciju na ovakve slučajeve - rečeno je iz dostavljačke firme "Glovo" tom prilikom.

BONUS VIDEO: