PALMA: TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI OVIH DANA U SRBIJI ČISTO SU POLITIČKI SKUPOVI POLITIČKIH GUBITNIKA!


IZVOR: Republika/Š. P. - 02.08.2024 | 16:37


Ovih dana, prema formuli "što gore za državu, to bolje za njih", šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012, organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine

Foto: Republika
PALMA: TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI OVIH DANA U SRBIJI ČISTO SU POLITIČKI SKUPOVI POLITIČKIH GUBITNIKA!

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma komentarisao je dešavanja u Srbiji, a posebno se dotakao takozvanih ekoloških skupova.

Naime, Palma je naglasio da te iste skupove organizuju oni koji su doveli "Rio Tinto" u Srbiju, te da su to čisti politički skupovi političkih gubitnika.

- Ovih dana, po formuli "što gore za državu, to bolje za njih", šaka političkih gubitnika iz bivše vlasti od pre 2012. organizuje takozvane ekološke skupove sa navodnom brigom o zaštiti životne sredine. I to organizuju ostaci onih političkih partija koji su doveli "Rio Tinto" u Srbiju i s njima sklapali ugovore i ko zna kakve aranžmane. Ti, TAKOZVANI EKOLOŠKI SKUPOVI, čisto su politički skupovi političkih gubitnika. Ti njihovi skupovi u stvari zagađuju životnu sredinu, zaustavljaju ekonomski napredak Srbije i truju građane lažima - rekao je Dragan Marković Palama.

On je zatim nastavio: 

 - Jedinstvena Srbija poziva građane da ne nasedaju političkim prevarantima i da slušaju svoju državu, predsednika Srbije Alekssndra Vučića, nadležne organe jer Srbija nikada nije bila jača u istoriji, nego što je danas u svakom pogledu.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma rekao je i da je jedan od ti skupova zakazan i u Jagodini: 

- Jedan od takvih takozvanih ekoloških skupova je zakazan i u Jagodini 6. avgusta. I to je jedan od političkih skupova političkih gubitnika koji na taj način pokušavaju da truju naš grad i naše građane, samo zato što ne mogu da podnesu ubedljiv poraz na izborima u Jagodini od Jedinstvene Srbije I SPS. Moja poruka građanima je "ova vlast u Srbiji i Jagodini nikada i nigde neće uraditi ništa protiv svojih gradjana, svojih gradova i sela i svoje države. Ti koji pozivaju na te skupove su politički trovači naših građana.