PETAK U BEOGRADU! Ima malo više gužve, ali stižete svuda! (FOTO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 09.08.2024 | 07:42


Pogledajte stanje u saobraćaju na ulicama prestonice

Foto: Printscreen/Naxi kamere
PETAK U BEOGRADU! Ima malo više gužve, ali stižete svuda! (FOTO)

Danas je tipično radno jutro u prestonici Srbije, a Beograđani su krenuli na posao i popunili neke od najprometnijih saobraćajnica. Evo pregleda trenutne situacije na gradskim putevima.

Iako su pod standardnim opterećenjem, Gazela i Most na Adi su prohodni, što omogućava nesmetano kretanje vozila bez većeg zadržavanja.

Brankov most je prohodan u oba smera, sa minimalnim zadržavanjima, dok je ispred TC Ušće primećena standardna manja gužva u smeru ka gradu. Ipak, zadržavanja nisu značajna.

Na Autokomandi je zabeležena najveća gužva u Beogradu ovog jutra, ali zadržavanja nisu preduga, omogućavajući protok saobraćaja. POGLEDAJ GALERIJU

Centar grada je uglavnom prohodan, sa malo većom gužvom primećenom u Takovskoj i delovima bulevara Kralja Aleksandra, posebno kod Vukovog spomenika. Ipak, trenutno nema većih zadržavanja na ovim lokacijama. Trg republike, Nemanjina i bulevar Despota Stefana su takođe prohodni.

Na Slaviji je primećen nešto veći promet saobraćaja nego uobičajeno, ali kružni tok je i dalje prohodan, omogućavajući nesmetan protok vozila.

Na Pančevačkom mostu je zabeležena nešto manja gužva u odnosu na standardnu, posebno iz pravca Pančeva ka Beogradu. Ipak, oba smera su prohodna bez značajnih zadržavanja. Malo zadržavanja je primećeno na mestu spajanja Zrenjaninskog i Pančevačkog puta u smeru ka Beogradu.

Poslednjeg radnog dana u nedelji možemo da očekujemo povremeno pojačan saobraćaj, a kako je još jedan avgustovski vikend pred nama, saobraćaj će biti pojačan u smeru ka Mađarskoj i Hrvatskoj ali i iz pravca Bugarske i Makedonije, objavio je AMSS.

Zbog građevinske sezone koja je u punom jeku na pojedinim deonicama treba računati na usporenu vožnju.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO