ČOVEK DŽIPOM BLOKIRAO POLA ZEMUNA! Pauk došao sa pogrešne strane, pa bahati vozač pokušao da pobegne! Onda usledila prava drama (VIDEO)


IZVOR: Republika/M.S. - 21.08.2024 | 22:44


Pred policijom se pravio lud.

Foto: Instagram/Printscreen/moj_beo_grad
ČOVEK DŽIPOM BLOKIRAO POLA ZEMUNA! Pauk došao sa pogrešne strane, pa bahati vozač pokušao da pobegne! Onda usledila prava drama (VIDEO)

Instagram stranica moj_beo_grad objavila je snimak iz Zemuna koji će razbesneti mnoge, naročito one koji se sada vraćaju svojim kućama u toj beogradskoj opštini. 

 - Zemun, okretnica autobusa, auto sa snimka nepropisno parkiran blokirao saobraćaj i onemogućio prolazak autobusa. A usled "odlične" komunikacije, pauk je prišao sa pogrešne strane i on se zaglavio. Došao je "gospodin" pomerio auto kao da se ništa nije desilo... Počeo da se raspravlja sa policijom kako nije imao gde da se parkira - stoji u objavi na instagramu. 

Podsećamo, dvojica rođaka - vozač i suvozač C. LJ. (63) i C. LJ. (75) u "smartu" juče su na mestu poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Knjaževca. 

Obojica su živeli u obližnjem selu Balta Berilovac.

Automobil u kojem su nastradali je nakon nesreće bukvalno bio neprepoznatljiv jer je sleteo niz kanjon dubok oko 20 metara i usput se prevrtao nekoliko puta.

- Do nesreće je došlo kada je na velikoj krivini, baš ispred sela Donja Kamenica, "smart" prešao na levu stranu kolovoza i skliznuo sa puta. Ispod je stenovita litica, duboka 20 metara, a vozilo se zaustavilo tek na toj dubini. Lekari i policija su jedva stigli do smrskanog automobila. Nažalost, mogli su samo da konstatuju smrt obojice muškaraca - saznajemo od nadležnih.

Rođaci su iz svog sela krenuli za Knjaževac, a zbog čega je vozač izgubio kontrolu nad volanom, za sada se ne zna, prenosi Informer.