SPREMA SE NOVI KOLAPS NA BRANKOVOM MOSTU, RADOVI USKORO POČINJU! Gazela i Autokomanda trpe veliko opterećenje, uskoro će postati JOŠ GORE (FOTO)


IZVOR: Republika/M. L. - 22.08.2024 | 07:39


Pogledajte kakvo je stanje na najprometnijim saobraćajnicama glavnog grada

Foto: Printscreen/Naxi kamere
SPREMA SE NOVI KOLAPS NA BRANKOVOM MOSTU, RADOVI USKORO POČINJU! Gazela i Autokomanda trpe veliko opterećenje, uskoro će postati JOŠ GORE (FOTO)

Tipično radno jutro u srpskoj prestonici, Beograđani su krenuli na posao i standardno zakrčili neke od najprometnijih saobraćajnica. Stanje je standardno teško na Gazeli i Autokomandi, ali su ovoga puta pod ogromnim opterećenjem i Pančevački most i Bulevar Despota Stefana, a nije sjajno ni na Brankovom mostu.

 

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Most Gazela

Gazela je ovoga jutra pod standardnim opterećenjem, vozila se sporadično nešto teže priključuju na most, ali saobraćaj se odvija bez ometanja. Most na Adi je prohodan i neopterećen.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Brankov most

Na Brankovom mostu trenutno stanje pristojno u oba smera. Gužva se stvara kod TC Ušće, što je uobičajena pojava. Gužve se očekuju od 10 časova zbog radova.

 

Izmene u saobraćaju zbog radova na raskrsnici kod Ušća i na Brankovom mostu


Usled izvođenja radova na rekonstrukciji ulične mreže Grada Beograda, odnosno rekonstrukcije raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle u raskrsnici sa kružnim tokom, do 1. septembra za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od Ulice Ušće do Bulevara Mihajla Pupina, kao i jednosmerni deo ulice Sajmište iz pravca Bulevara Mihajla Pupina, saopštila je Uprava saobraćajne policije.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jučerašnji kolaps na Brankovom mostu

Danas od 10 časova, do sutra u 6 časova, za javni saobraćaj će biti zatvorena krajnja desna ("žuta") saobraćajna traka na Brankovom mostu, smer prema Novom Beogradu, a saobraćaj će se odvijati krajnjom levom i srednjom saobraćajnom trakom, navodi se u saopštenju.

Uprava saobraćajne policije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da koriste alternativne pravce i poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, odnosno znakove koje učesnicima u saobraćaju daju policijski službenici tokom regulisanja saobraćaja.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Autokomanda

Autokomanda pod nešto manjim optrećenjem nego što je to uobičajeno za jutarnji špic tokom radnih dana. Vozila se kreću bez većih zadržavanja.

 

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Takovska

Centar grada je prohodan i u većem delu nema nikakvih zadržavanja. Veća gužva primećena je u Takovskoj i nekim delovima bulevara Kralja Aleksandra, ali ni tamo trenutno nema većih zadržavanja. Na Trgu republike i u Nemanjinoj nema većih zadržavanja, a u Bulevaru Despota Stefana stvaraju se povremene gužve na raskrsnicama.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Trg Slavija

Na Slaviji uglavnom prohodno, vozila se kreću bez ikakvih zadržavanja iz svih pravaca. Manje gužve dešavaju se sporadično.

 

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Pančevački most

Na Pančevačkom ozbiljna gužva u smeru od Pančeva ka Beogradu, stvara se zastoj na spajanju pančevačkog i zrenjaninskog puta, čeka se i do nekoliko minuta za uključenje na most. U smeru od Beograda ka Pančevu nema gužve.

 

BONUS VIDEO: