RADOVI NA JEDNOJ OD NAJPROMETNIJIH DEONICA U BEOGRADU: Menjaju se linije gradskog prevoza!


IZVOR: Republika/ T. J. - 22.09.2024 | 09:54


Izmene će trajati do četvrtka!

Foto: pixabay.com
RADOVI NA JEDNOJ OD NAJPROMETNIJIH DEONICA U BEOGRADU: Menjaju se linije gradskog prevoza!

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju na raskrsnici Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe, svaki dan u periodu od 22. 9. do 26. 9. 2024. godine u vremenskom periodu od 22.00 časa do 5.00 časova doći će do potpunog zatvaranja predmetne raskrsnice. Ovo će uticati na režim rada linija JGP-a, a promene će se odnositi na linije br. 67 i 68.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta JGP-a, ali će biti privremeno uvedena i nova stajališta kako bi se putnicima omogućila što bolja dostupnost u ovom periodu. Ova izmena će zahtevati prilagođavanje putnika i vozača javnog prevoza, ali će istovremeno omogućiti da se radovi na raskrsnici obave efikasno i bezbedno.

Kako bi putnici bili adekvatno informisani o promenama u režimu rada linija JGP-a, važno je da se ova obaveštenja jasno i pravovremeno objave. Pored tradicionalnih kanala informisanja, poput postavljanja obaveštenja na stajalištima, važno je istaći i značaj digitalnih platformi. U skladu sa tim, moguće je preuzeti i instalirati iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja pruža relevantne informacije o javnom prevozu i drugim aktuelnostima.

Radovi na redovnom održavanju, kao što je slučaj sa raskrsnicom Bulevar Zorana Đinđića – Antifašističke borbe, od izuzetnog su značaja za očuvanje infrastrukture grada. Osim što omogućavaju bezbednije uslove za saobraćaj, ovi radovi doprinose i produženju životnog veka puteva i raskrsnica, čime se štedi novac i resursi za buduće investicije.

Izmena trase vozila tokom radova na Bulevaru Zorana Đinđića – Antifašističke borbe zahteva solidarnost i pomoć svih učesnika u saobraćaju, kako bi se obezbedila efikasnost i bezbednost tokom ovog perioda. Važno je da putnici budu adekvatno informisani o promenama, dok je istovremeno neophodno da se radovi obave u predviđenom vremenskom roku. Očekuje se da će sve izmene biti privremene i da će se saobraćaj uskoro normalizovati.

BONUS VIDEO