EVO ZAŠTO SE STVARAJU GUŽVE NA PANČEVAČKOM MOSTU! Sve kockice se poklopile, a sada je nastala NOVA MUKA (FOTO)


IZVOR: Republika/M. L. - 27.09.2024 | 10:03


Ujutru postaje sve teže preći most i doći do Beograda

Foto: ST/Dragan Kadić
EVO ZAŠTO SE STVARAJU GUŽVE NA PANČEVAČKOM MOSTU! Sve kockice se poklopile, a sada je nastala NOVA MUKA (FOTO)

Na Pančevačkom mostu iz smera od Pančeva i Borče ka Beogradu već nedeljama unazad stvaraju se katastrofalne gužve, gde se stvara "čep" na spajanju Pančevačkog i Zrenjaninskog puta. Vozila na ovoj deonici puta čekaju i do deset minuta kako bi se priključila na most, što sa vremenom koje je potrebno da se most pređe u granicama dozvoljene brzine znači da vozačima za prelazak mosta od Pančeva ili iz Borče treba između 15 i 20 minuta.

Početak ovih gužvi poklopio se sa pogoršanjem vremena na teritoriji glavnog grada, završetkom sezone godišnjih odmora, ali i ispitnim rokovima na fakultetima širom Univerziteta u Beogradu.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Katastrofalne gužve na Pančevačkom mostu postale redovna pojava

Ipak, od danas je gužva počela da se stvara i na prvom priključenju za most iz smera od Beograda ka Pančevu kod Bogoslovije. Naime, primećen je veći broj radnih mašina koji su stvorili veliku gužvu u ovom delu grada.

 

Kako portal Republika saznaje, zatvorena je ulica Dragoslava Srejovića zbog izgradnje stambene zgrade i sva vozila su preusmerena ka križnom toku na Bogosloviji, pa se više puta u toku jutra stvorio "čep" na samom kružnom toku, a onda i na uključenje za Pančevački most.

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Velike gužve kod Bogoslovije

Trenutno nije poznato do kada će potrajati preusmeravanje vozila na kružni tok kod Bogoslovije, ali ono što je sigurno jeste da posle završetka ispitnih rokova počinje nova akademska godina i, budući da mnogo studenata iz Pančeva putuje ka Beogradu, prognozira se da se gužve iz pravca Pančeva ka Beogradu neće skoro smanjiti.

BONUS VIDEO: