SRAMNA SCENA U ZEMUNU: Mladić se samozadovoljavao u punom autobusu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)


IZVOR: Republika - 27.09.2024 | 23:42


Mladića koji se sramno ponašao u autobusu snimio je drugi putnik

Foto: ST/Vladimir Lukić
SRAMNA SCENA U ZEMUNU: Mladić se samozadovoljavao u punom autobusu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sramna scena odigrala se u jednom autobusu u Zemunu kada je snimljen mladić, koji se u punom prevozu samozadovoljavao.

Njega je snimio drugi putnik, koji ipak nije uspeo da snimi lice mladiću koji se sramno ponašao u autobusu punom ljudi.

Ovo je naišlo na negativne komentare kada se snimak iz autobusa pojavio na društvenim mrežama, prenosi Instagram stranica Zemunske.vesti.

 

 

Nije poznato da li je slučaj prijavljen policiji niti šta se u nastavku vožnje dogodilo.

Kako je Republika već pisala, u oktobru prošle godine u Novom Sadu uhapšen je manijak, Vladimir K (35) koji je u autobusu u blizini pijace u naselju Liman, izvadio polni organ i samozadovoljavao se ispred dve maloletnice.

Snimile manijaka

One su uspele da ga snime i zahvaljujući tim snimcima je on identifikovan i uhapšen.

Kako se navodi, Vladimir K. je otac maloletne ćerke i iza sebe ima brak, a ovo mu nije prvi put da zbog ovog dela bude privođen. Međutim, on je navodno imao problem sa zakonom i zbog drugih stvari.

Jedno vreme je, prema pisanju medija, živeo i radio u Austriji i tamo je navodno ušao u problem sa zakonom i to zbog narkotika. Nakon toga se doselio u Novi Sad i zaposlio se u pozatom hotelu gde je radio kao kuvar.

Muškarac B. E, inače majstor angažovan je za vršenje građevinskih radova u stanu Beograđanke L. Đ., to je iskoristio kako bi se*sualno uznemiravao vlasnicu stana.

Naime, on je 12.08.2023. godine došao u stan  L. Đ., ušao u kupatilo, a onda je pozvao u pomoć. Ona je zatekla otvorena vrata i okrivljenog koji je skinuo pantalone i jednom rukom držao svoj polni organ i samozadovoljavao se, dok je drugom rukom njoj pokazivao da mu priđe. Ona je sve odmah prijavila PS Stari grad, nakon čega je B. E. saslušan u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo polno uznemiravanje

BONUS VIDEO: