BEOGRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! U ovim delovima grada zavrnute slavine do 22 časa!


IZVOR: Republika/ T. J. - 30.09.2024 | 15:54


Kako bi se obezbedile najnužnije potrebe za pijaćom vodom, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će obezbediti auto-cisternu.

Foto: Photo by Sasikan Ulevik on Unsplash
BEOGRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! U ovim delovima grada zavrnute slavine do 22 časa!

U Beogradu su planirani radovi na vodovodnoj mreži koji će rezultirati privremenim prekidom vodosnabdevanja za određene delove opština Čukarica i Novi Beograd. Iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" obaveštavaju građane da će sutra, u periodu od 8.00 do 22.00 sata, potrošači u ulicama Milovana Milenkovića, Ivka Milosavljevića i 22. decembra, u naselju Velika Moštanica na opštini Čukarica, biti bez vode zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda. Istoga dana, od 8.30 do 18.00 sati, planirani su radovi na vodovodnoj mreži na opštini Novi Beograd, što će rezultirati prekidom vodosnabdevanja za potrošače u Magelanovoj ulici. Kako bi se obezbedile najnužnije potrebe za pijaćom vodom, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će obezbediti auto-cisternu.

Ovi radovi su deo redovnog održavanja vodovodne mreže i unapređenja sistema vodosnabdevanja kako bi se osigurala efikasnost i kvalitet vode za građane Beograda. Građani koji će biti pogođeni prekidom vodosnabdevanja su obavešteni da preduzmu neophodne korake kako bi se pripremili za period bez vode i da koriste obezbeđenu auto-cisternu za snabdevanje pijaćom vodom.

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" se zahvaljuje građanima na strpljenju i razumevanju tokom sprovođenja planiranih radova i ističe da će uložiti sve napore kako bi radovi bili završeni u predviđenom vremenskom roku, minimalno remeteći svakodnevni život građana.

BONUS VIDEO