NATPIS NA AUTOMOBILU U BEOGRADU RAZNEŽIO SVE VOZAČE! Ova scena se retko viđa! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 01.10.2024 | 14:01


Jedan novopečeni tata imao je posebnu molbu!

Foto: Republika
NATPIS NA AUTOMOBILU U BEOGRADU RAZNEŽIO SVE VOZAČE! Ova scena se retko viđa! (FOTO)

Danas je u Beogradu jedan automobil privukao posebnu pažnju vozača i prolaznika, jer je na zadnjem staklu imao natpis koji je oduševio sve. Natpis, ispisan na papiru, jasno je poručivao da se u automobilu prevozi tek rođena beba i njena mama. Ova jednostavna, ali snažna poruka izazvala je val emocija među vozačima, koji su se odmah prilagodili situaciji.

- Prevozim tek rođenu bebu i mamu! Molim vas, vozite pažljivo i strpljivo - pisalo ej na žutom papiru crvenim slovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Dok su se automobili kretali užurbanim beogradskim ulicama, mnogi su vozači usporili, dajući prednost vozilu s natpisom.

"Divno", "Srećno vam bilo" i emotikoni srca samo su neki od komentara na objavu koja je podeljena na Instagram stranici 192_rs.

U trenutku kada su svi bili usred svojih svakodnevnih obaveza, nadamo se da je ovaj mali znak pažnje stvorio trenutan osećaj zajedništva među vozačima.

Ovi trenuci idealni su da se setimo svojih porodica, posebno trenutaka kada smo prvi put postali roditelji, kao i toga koliko je važno brinuti se za one koji su najranjiviji.

Svi su svesni koliko je važno obratiti pažnju na vozače koji prevoze decu, a ovaj natpis je bio snažan podsticaj da se svi ponašaju odgovornije.

Ipak, ovaj gest novopečenog tate izazvao je i negativne komentare na društvenim mrežama, gde su neki od korisnika komentarisali "šta bi bilo kada bismo svi pisali koga prevozimo". Šta vi mislite o ovoj situaciji, pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO