Priznanje "Zvezde Beograda 2023” Centru za socijalni rad Stari grad


IZVOR: Republika - 01.10.2024 | 20:17


Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija

Foto: Starigrad
Priznanje "Zvezde Beograda 2023” Centru za socijalni rad Stari grad

Direktorka Kancelarije za mlade Grada Beograda Milica Papić uručila je danas Centru za socijalni rad Stari grad priznanje „Zvezda Beograda 2023, koje je u ime ovog centra primila direktorka Tatjana Pejović.

 

 

– Ovu nedelju posvetili smo podršci institucijama i udruženjima koji su imali značajan doprinos u oblasti socijalnog rada i inkluzije. Kancelarija je sa Centrom za socijalni rad Stari grad imala sjajnu saradnju u prethodnom periodu. Tokom prošlogodišnjih novogodišnjih praznika Kancelarija za mlade je korisnicima Centra uručila novogodišnje paketiće, a takođe smo sarađivali i u obeležavanju Međunarodnog dana mladih – istakla je Milica Papić.

Ona je istakla da Kancelarija za mlade Grada Beograda od 2016. godine tradicionalno dodeljuje priznanja „Zvezde Beograda”. U prethodnih pet godina priznanje je dobilo 127 pojedinaca, udruženja, organizacija i institucija.

Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija, na predlog Kancelarije za mlade, Sekretarijata za zdravstvo i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, čime se potvrđuje odlučnost Grada Beograda da davanjem podrške osnaži udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za Grad Beograd.

– Ove godine simbolično priznanje „Zvezde Beograda 2023” uručujemo prilikom posete izabranim udruženjima, organizacijama, institucijama i pojedincima. Želimo da svakom dobitniku ukažemo poštovanje i pružimo adekvatniji vid promocije projekta i rada samog udruženja, organizacije, institucije i pojedinaca, posetom njihovim radnim prostorijama. Na taj način bolje se upoznajemo sa njihovim radom i dobrim idejama koje primenjuju na teritoriji grada Beograda – naglasila je Papićeva.

Bonus video: