"ČIKO, MI SMO MALI I MORAMO TROTOAROM" Deca očitala lekciju vozaču zbog bahatog parkiranja! (FOTO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 03.10.2024 | 19:44


Automobil je bio parkiran ispred vrtića u Pašamanskoj ulici dva dana!

Foto: Shutterstock
"ČIKO, MI SMO MALI I MORAMO TROTOAROM" Deca očitala lekciju vozaču zbog bahatog parkiranja! (FOTO)

Danas je jedan bahati vozač iz Beograda dobio opomenu zbog svog bahatog parkiranja.

- Čiko, mi smo mali i moramo trotoarom.. Deca - piše na papiru koji je ostavljen na automobilu.

Naime, automobil je bio parkiran ispred vrtića u Pašamanskoj ulici u naselju Voždovac u Beogradu. Opomena je bila ispisana na papiru, a u potpisu stoji "Deca"

- Auto je bio parkiran dva dana sigurno na samom ulazu u vrtic. U pitanju je Pašmanska ulica. U ulici skoro da stalno ima mesta, potrebno je samo napraviti jedan krug ili parkirati nekoliko metara dalje. Ovo je čist bezobrazluk parkirati se na samom ulazu, pogotovo ako auto ostane parkiran ujutru i preko dana kada deca idu u vrtić - piše ispod objave na Instagram stranici Serbia live Beograd.

 

 

Da podsetimo, još jedan slučaj bahatog parkiranja danas šokirao je danas Beograđane, a ovoga puta sugrađani su pobesneli još više, jer zbog jednog vozača dve osobe sa invaliditetom nisu mogle da prođu ulicom!

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici serbialive_beograd, vozač u Vojvode Stepe parkirao je kombi tako da je blokirao dobar deo trotoara i to baš tako da niko ne može da prođe osim ako ne pređe na kolovoz.

 

 

Na svu sreću, dobri ljudi koji su se tu našli uspeli su da ga prenesu zajedno sa kolicima.

I tu nije kraj. U nastavku snimka vidi se kako slep čovek hoda stazom, ali ne može da prođe od kombija, te je krenuo prema kolovozu!

Ipak, u pravom trenutku pojavila se žena koja je pomogla čoveku da prođe.

BONUS VIDEO