ŠEST SATI ČEKANJA NA BATROVCIMA! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima ovog jutra!


IZVOR: Republika/J.B. - 07.10.2024 | 07:29


Nema čekanja na naplatnim stanicama.

Foto: Tanjug
ŠEST SATI ČEKANJA NA BATROVCIMA! Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima ovog jutra!

Danas vozače očekuju povoljni uslovi za vožnju, s obzirom na to da se tokom većeg dela dana očekuje razvedravanje i pretežno sunčano vreme, prema saopštenju Auto-moto saveza Srbije (AMSS). Ove informacije su posebno značajne za sve učesnike u saobraćaju, jer će se tako smanjiti rizik od neprijatnosti usled vremenskih nepogoda.

  • Stanje na putevima


Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na putevima nema zadržavanja vozila. Ovo je dobra vest za sve putnike koji planiraju da se danas upute na put, jer će moći da putuju bez većih zastoja.

  • Zadržavanja na graničnim prelazima


Informacije dobijene od Uprave granične Policije RS ukazuju da na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila. Međutim, situacija na teretnim terminalima izgleda drugačije. Na Horgošu se na izlazu čeka 90 minuta, na Kelebiji 180 minuta, na Batrovcima 360 minuta, a na Gradini, Bogojevu i Bezdanu 60 minuta. Ovo su korisne informacije za sve koji planiraju prelazak granice sa teretnim vozilima, kako bi mogli da planiraju svoje putovanje u skladu sa očekivanim zadržavanjima.
  • Bez zadržavanja na ostalim graničnim prelazima


Na sreću, na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja za sve kategorije vozila, što olakšava putovanja i omogućava brži prolazak na tim lokacijama.

Uz povoljne vremenske uslove i informacije o stanju na putevima i graničnim prelazima, vozači mogu da se nadaju prijatnom i bezbednom putovanju danas.

BONUS VIDEO