ŽENU U BEOGRADU UJEO KONJ ZA LICE! Hitno prevezena na VMA, oglasio se glavni dežurni hirurg


IZVOR: Republika/M. L. - 10.10.2024 | 07:00


Zaista bizarna nesreća

Foto: ST/N. PANČIĆ
ŽENU U BEOGRADU UJEO KONJ ZA LICE! Hitno prevezena na VMA, oglasio se glavni dežurni hirurg

Jedna mlađa žena doživela je juče više nego bizarnu nesreću tako što ju je konj ugrizao za lice.

Glavni dežurni hirurg Vojnomedicinske akademije prof. dr Boško Milev istakao je da je dežurstvo na VMA bilo veoma naporno i da je obavljen zaista veliki broj pregleda, među kojima i pregled jedne mlade žene sa povredama u predelu lica.

- Mlađa ženska osoba zadobila je povrede ugrizom konja u predelu lica, ona je odmah prevezena u operacionu salu. Povrede su zbrinute, a ona ostaje na lečenju u našoj ustanovi. - istakao je profesor Milev.

On je istakao da se u toku jučerašnjeg dana i noći dogodio veliki broj saobraćajnih nezgoda, među kojima je istakao i udes u Požeškoj, o kom je portal Republika juče prvi izvestio.

Foto: Republika

Republika na licu mesta u Požeškoj

- Moram da istaknem povredu pešaka u Požeškoj na pešačkom prelazu na Banovom Brdu, koju je udario autobus. Starija žena ima teške telesne povrede opasne po život, ona je za sada stabilno i nalazi se na intenzivnoj nezi. - pojasnio je prof. dr Boško Milev

Kako smo juče pisali, autobus koji je udario nesrećnu ženu je saobraćao na liniji 57, a vozač sa Šri Lanke se posle saobraćajne nesreće zatvorio u kabinu i nije smeo da izađe. 

Nakon kraćeg otpora, on je priveden i odvezen u policijsku stanicu, dok je istovremeno žena prevezena kolima Hitne pomoći na Vojnomedicinsku akademiju.

BONUS VIDEO: