ČAK PET LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA TRASU ZBOG RADOVA! Važno za sve Beograđane!


IZVOR: Republika/J.B. - 10.10.2024 | 14:28


Pogledajte spisak ulica kojim će sada saobraćati gradski prevoz.

Foto: pixabay.com
ČAK PET LINIJA GRADSKOG PREVOZA MENJA TRASU ZBOG RADOVA! Važno za sve Beograđane!

Zbog oštećenja kolovoza usled defekta na kanalizacionoj mreži u Vrtlarskoj ulici, u zoni raskrsnice sa Ulicom Radoja Dakića, došlo je do promene trasa linija javnog prevoza.

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopšteno je da će ove izmene biti na snazi od srede, 9. oktobra od 17 časova, pa do završetka radova na sanaciji kolovoza.
 

  • Linija 15

Vozila sa linije 15 će saobraćati na sledećoj trasi: Karađorđev trg – Glavna – Cara Dušana – Dobrovoljačka (Novogradska u smeru ka Banovom brdu) – Ugrinovačka – Ivićeva – Teodora Hercla i dalje na redovnoj trasi.

  • Linija 45

Linija 45 će saobraćati sledećom trasom: Tošin bunar – Ivićeva – Ugrinovačka i dalje redovnom trasom.

  • Linije 81 i 81L

Vozila sa linija 81 i 81L će saobraćati od terminusa „Novi Beograd (Paviljoni)” Bulevarom maršala Tolbuhina, ulicama Pariske komune, Tošin bunar, Ivićevom, Ugrinovačkom i dalje redovnim trasama.

  • Linija 85

Na izmenjenom delu trase vozila sa linije 85 će saobraćati na sledećoj trasi: Aleksandra Dubčeka – Nikolaja Ostrovskog – Avijatičarski trg – Glavna – Cara Dušana – Dobrovoljačka (Novogradska u smeru ka Banovom brdu) – Ugrinovačka i dalje na redovnoj trasi.

Važno je napomenuti da vozila na izmenjenim trasama koriste sva postojeća stajališta, te putnici mogu očekivati da će biti usluženi na uobičajen način. Iz Sekretarijata za javni prevoz apeluju na putnike da budu informisani o izmenama trasa i da planiraju svoje putovanje uzimajući u obzir ove promene.

BONUS VIDEO