PUSTO NA ULICAMA PRESTONICE: Nedeljom znatno oslabljen saobraćaj u Beogradu!


IZVOR: Republika/ T. J. - 13.10.2024 | 07:46


Pogledajte stanje na ulicama Beograda ovog jutra!

Foto: Printscreen/Naxi kamere
PUSTO NA ULICAMA PRESTONICE: Nedeljom znatno oslabljen saobraćaj u Beogradu!

Beograđani su se ovog jutra probudili uz neuobičajenu sliku - skoro savršenu protočnost saobraćaja širom grada. Uobičajene gužve tokom jutarnjeg špica zamenile su prohodne saobraćajnice, a vozači su se gotovo neometano kretali i na najfrekventnijim mestima.

Iako je prethodnih nedelja bio poprište ozbiljnih saobraćajnih zastoja, Pančevački most je jutros bio neočekivano prohodan. S obzirom na uobičajene kolone koje su se stvarale na spajanju pančevačkog i zrenjaninskog puta, ova promena je iznenadila mnoge vozače.

Slična slika viđena je i na ostalim mestima u gradu. Gazela, Most na Adi, Brankov most, Autokomanda i centar grada bili su bez većih zastoja, što je bio retkost tokom radnih dana.

Posebno iznenađenje za vozače predstavljalo je stanje na auto-putu, gde nije bilo zadržavanja, za razliku od prethodnih dana kada su se kolone formirale već od "Laste".

Bez sumnje, ova neuobičajena slika saobraćaja u Beogradu privukla je pažnju mnogih, a vozači su imali priliku da iskusie grad na potpuno nov način - bez gužvi i stresa koji ih obično prate tokom radnih dana. POGLEDAJ GALERIJU

STANJE NA PUTEVIMA U SRBIJI

Posle prohladnog i mestimično maglovitog jutra, uslovi vožnje su slični jučerašnjim sa suvim kolovozima, umerenim intezitetom saobraćaja koji je karakterističan za nedelju prepodne.

Međutim već sa prvim popodnevnim i večernjim satima intenzitet saobraćaja se povećava kada će biti potrebno opreznije voziti na deonicama gde su radovi u toku, saopštio je Auto Moto Savez Srbije.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja vozila. Prema informacijama Uprave granične Policije RS, dobijenim u 5:15, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO