SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Gužve na sve strane, ali u ovom delu sve stoji!


IZVOR: Republika - 14.10.2024 | 17:09


U toku su radovi na putu, a vozačima je na raspolaganju ostavljena samo jedna traka, što dodatno otežava kretanje.

Foto: printscreen/naxi.rs
SAOBRAĆAJNI KOLAPS U BEOGRADU! Gužve na sve strane, ali u ovom delu sve stoji!

Beograd se ponovo suočava sagužvama tokom popodnevnog špica. Ulice su pune, a vozači nervozno sviraju iz svojih automobila, pokušavajući što pre da stignu gde su naumili. Kao i obično, najveće gužve su na mostovima.

Na Brankovom mostu, saobraćaj se kreće znatno sporije u pravcu ka gradu, dok su Pančevački most i Gazela takođe pod pritiskom. Ipak, Gazela je i dalje najkritičnije mesto, što je postalo gotovo tradicija u Beogradu.

Međutim, trenutno je najteža situacija na Novom Beogradu. Na uglu Tošinog bunara i Bulevara Milutina Milankovića nastao je pravi kolaps. U toku su radovi na putu, a vozačima je na raspolaganju ostavljena samo jedna traka, što dodatno otežava kretanje.

Što se tiče ostatka Srbije, do 28. 10. 2024. godine tokom svetlog dela dana, izvodiće se radovi rehabilitacije i asfaltiranja dela državnog puta II B reda broj 313, deonica Irig – Maradik. U zoni radova, u toku svetlog dela dana saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila uz ručnu regulaciju, u dužini od 8.8 km , dok se tokom noći saobraćaj odvija dvosmerno na suženom delu kolovoza.

Radovi su i u tunelu Šarani zbog čega treba biti oprezan. Od 14. 10. do 18. 10. 2024. izvodiće se radovi na pranju leve cevi tunela Šarani na državnom putu I A reda broj 2, iz smera Čačka prema Beogradu, sledećom dinamikom:
- od 14.10 do 16.10.2024. godine, saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, dok će preticajna saobraćajna traka biti zatvorena za saobraćaj;
- od 16.10. do 18.10.2024, saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, dok će vozna saobraćajna traka biti zatvorena za saobraćaj.
Izvor JP Putevi Srbije

 

Bonus video