VAŽNO! Grad Beograd odgovorio kad je kraj gužvama na Autokomandi, a sve zbog radova u jednoj ulici!


IZVOR: Republika/K.B. - 15.10.2024 | 16:13


Beograđani sa Voždovca putuju sat vremena do centra grada

Foto: Printskrin/naxi kamere
VAŽNO! Grad Beograd odgovorio kad je kraj gužvama na Autokomandi, a sve zbog radova u jednoj ulici!

 

Beograđani, koji putuju sa gornjeg Voždovca, danima muče muku sa nesnosnim gužvama pa im neretko treba po čak sat vremena da dođu do centra grada!

Beskrajne kolone automobila i autobusa koje stoje, ali doslovno stoje, u ulicama Vojvode Stepe i Bulevaru Oslobođenja, kao i na Trošarini, redovna su slika svakog jutra u vreme kad većina ljudi ide na posao, a deca u školu.

I tako jedan dan, drugi dan, treći, četvrti... I kad izađete iz neke od ovih ulica, tek vas tu čeka crna rupa- Autokomanda. Ko je pošao na posao u prvu smenu, sigurno će stići na vreme- u drugu smenu! Bez preterivanja! 

Foto: Printskrin/naxi kamere

Beograđani muku muče sa saobraćajnim gužvama

Šta se to dešava u gradu na potezu Voždovac- centar grada? Naime, paralelno se izvode radovi u dve ulice. Istovremeno su zatvorene ulice Veljka Lukića Kurjaka i Kumodraška. 
Poslali smo pitanja Sekretarijatu za saobraćaj preko gradske info službe, odnosno Sekretarijata za informisanje, a u odgovoru koji smo dobili navodi se da će radovi biti "uskoro gotovi" i da im je "žao zbog neugodnosti". 

- U Ulici Veljka Lukića Kurjaka JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" izvodi radove na kanalizacionoj mreži. Radovi su u završnoj fazi, a ulica će biti asfalitrana i puštena u saobraćaj do kraja tekuće sedmice - navodi se u odgovoru, kao i:

- Zbog stvaranja saobraćajnih gužvi ekipe JKP BVK se trude da radove završe u najkraćem mogućem vremenu. Gradska komunalna infrastruktura predstojeći zimski period mora da dočeka u što boljem stanju. Izvinjavamo se građanima zbog neugodnosti, molimo ih za razumevanje i još malo strpljenja.