DEVOJKA TVRDI DA JE DEVOJČICA (8) NA MIRIJEVU POKUŠALA DA UBIJE NJU I NJENOG DRUGA: "Namerno je bacila teglu sa trećeg sprata, ciljala nas je i makazama"! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 16.10.2024 | 18:48


Ona je uz opis događaja podelila i snimak sa lica mesta na kojem se vidi, kako tvrdi, poklopac od tegle kojom ih je gađala.

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_
DEVOJKA TVRDI DA JE DEVOJČICA (8) NA MIRIJEVU POKUŠALA DA UBIJE NJU I NJENOG DRUGA: "Namerno je bacila teglu sa trećeg sprata, ciljala nas je i makazama"! (VIDEO)

U Mirijevu je juče osmogodišnja devojčica sa trećeg sprata bacila teglu i umalo pogodila momka koji je sa svojom drugaricom prolazio pored zgrade, tvrdi akterka ove scene.

Najgore od svega je, što kako devojka tvrdi, devojčica to uradila sa namerom da ih pogodi, a pride je bacila i makaze

- Osmogodišnja devojčica je sa namerom bacila teglu sa trećeg sprata, gde je zamalo pogodila mog druga i ubila ga na licu mesta, nakon čega je bacila i makaze na nas i provirila kroz prozor da vidi da li je uspela da nas pogodi - otkrila je devojka na Instagram stranici Moj_Beograd.

Ona je uz opis događaja podelila i snimak sa lica mesta na kojem se vidi, kako tvrdi, poklopac od tegle kojom ih je gađala.

- Ovde se vidi i čep od tegle džema koja je zamalo usmrtila čoveka na licu mesta, s obzirom da mu je pala 10 cm od tela - napomenula je ona.

Ceo snimak možete pogledati ovde.

Inače, ako vam komšije bacaju đubre preko terase, stanari iznad vas „zalivaju“ vašu terasu vodom ili pak vlasnik kućnog ljubimca u zgradi ne čisti za svojim četvoronožnim prijateljem ili imate bilo bilo koji od ovih problema u zgradi, trebalo bi da znate – za svaki postoji kazna određena Odlukom o opštim pravilima kućnog reda u stambenim i stambeno – poslovnim zgradama na teritoriji grada Beograda.

Kazne su od 5.000 do 50.000 dinara. Međutim, počinilac se može kazniti samo ukoliko ga komunalni inspektor zatekne kako to radi. Naravno, ovo se ne odnosi na decu.

Bonus video