PRAZAN GRAD: Na beogradskim ulicama prizor iz bajke! (FOTO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 20.10.2024 | 07:36


Pogledajte stanje na prestoničkim ulicama

Foto: Printscreen/Naxi kamere
PRAZAN GRAD: Na beogradskim ulicama prizor iz bajke! (FOTO)

Beograđani su ovog jutra dočekali prijatno iznenađenje - gotovo savršeno stanje na saobraćajnicama glavnog grada. Uobičajena jutarnja gužva tokom "jutarnjeg špica" nije se formirala, a vozila se neometano kreću čak i po Pančevačkom mostu, koji je nedavno bio poprište kolapsa.

Bez gužvi na Gazeli, mostu na Adi i Brankovom mostu

Gazela se jutros suočava sa veoma malim opterećenjem, dok se vozila neometano kreću i priključuju na most. Situacija je slična i na mostu na Adi, dok se na Brankovom mostu u smeru ka Novom Beogradu primećuju samo sporadične manje gužve. Zastoji se javljaju na kružnom toku kod TC Ušće, dok je bulevar Mihajla Pupina potpuno prohodan.

Prohodnost Autokomande i centra grada

Autokomanda je ovog jutra pod manjim opterećenjem nego što je uobičajeno, dok se vozila kreću bez većih zadržavanja u svim pravcima. Centar grada takođe beleži prohodnost, uz nešto manje gužve u pojedinim delovima Bulevara kralja Aleksandra. Na Trgu Republike i u Nemanjinoj nema većih zadržavanja, dok je Bulevar despota Stefana prohodan celom dužinom. Mestimične gužve primećene su na Kneza Miloša.

Slavlje na Slaviji: Gotovo bez saobraćaja

Na Slaviji gotovo da nema ikakvog saobraćaja, a vozila se kreću bez ikakvih zadržavanja iz svih pravaca, pružajući Beograđanima retku priliku za opušteniju vožnju.

Olakšanje na Pančevačkom mostu i auto-putu

Iako je Pančevački most već danima bio poprište ozbiljnih gužvi u smeru od Pančeva ka Beogradu, danas se situacija značajno promenila. Vozila se neometano priključuju na most i sa Zrenjaninskog i sa Pančevačkog puta. Na auto-putu takođe nema zadržavanja, što predstavlja olakšanje u poređenju sa prethodnim danima. POGLEDAJ GALERIJU

Uz ove vesti o prohodnosti beogradskih saobraćajnica, Beograđani mogu da se nadaju opuštenijem vikendu u gradu, bez stresa uzrokovanog jutarnjom gužvom.