KILOMETARSKE KOLONE NA AUTO-PUTU! Ove delove grada obavezno izbegavajte, pogledajte koje su ALTERNATIVE! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 21.10.2024 | 07:56


Krećite se ovim delovima grada!

Foto: naxi kamere/printscreen
KILOMETARSKE KOLONE NA AUTO-PUTU! Ove delove grada obavezno izbegavajte, pogledajte koje su ALTERNATIVE! (FOTO)

U Beogradu je trenutno situacija na putevima veoma kritična. Na auto-putu u smeru ka gradu formirala se ogromna kolona vozila, koja se proteže nekoliko kilometara, počevši od Laste pa sve do Autokomande. Ogromni zastoji čine vožnju gotovo nemogućom, a vozači su primorani da strpljivo čekaju, dok se milimetri pomeraju u ovim uslovima.

Gužve su se stvorile i na ključnim mestima u gradu, uključujući Gazelu, Trg Nikole Pašića i Jurija Gagarina. Na Pančevačkom i Plavom mostu situacija nije bolja, a kolaps je zabeležen i kod Ade Ciganlije, što dodatno otežava saobraćaj i doprinosi opštem haosu na putevima. POGLEDAJ GALERIJU

Alternativni pravci

U ovakvim okolnostima, Beograđani se suočavaju s dodatnim izazovima pri pokušaju da se kreću po gradu. Kako bi izbegli neprijatnosti i značajna kašnjenja, preporučuje se korišćenje alternativnih pravaca. U ovom trenutku, vozačima se savetuje da koriste Most na Adi, gde trenutno nema gužve, kao i Bulevar Milutina Milankovića, koji je takođe prohodan. POGLEDAJ GALERIJU

Na Slaviji i Savskom trgu situacija je pod kontrolom, a ni na Trgu Republike nema značajnih zastoja. Ove alternative mogu pomoći vozačima da izbegnu glavne probleme na putu i brže dođu do svojih odredišta.

S obzirom na trenutne gužve, apelujemo na vozače da budu strpljivi i, gde god je moguće, planiraju svoje rute unapred kako bi izbegli dodatne komplikacije. Saobraćajna situacija se može menjati, pa je važno pratiti aktuelne informacije i prilagođavati vožnju prema trenutnim uslovima na putu.

BONUS VIDEO