BEOGRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! Zbog radova u Dubrovačkoj ulici sedam dana autobusi 26 i 401 N voze drugačije


IZVOR: Republika/ T. J. - 21.10.2024 | 10:18


Ove izmene će trajati sve do 28. oktobra

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
BEOGRAĐANI, OBRATITE PAŽNJU! Zbog radova u Dubrovačkoj ulici sedam dana autobusi 26 i 401 N voze drugačije

Od danas pa sve do 28. oktobra, javni prevoz u Beogradu biće izmenjen zbog izvođenja radova u Dubrovačkoj ulici. Radove će izvoditi JKP "Beograd put", a tokom izvođenja radova biće ukinuta stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava.

Kako je saopštio GSP, zbog izvođenja radova linije javnog gradskog prevoza će saobraćati izmenjenim trasama. Autobusi sa linije 26 i noćnih linija 26N, 401N, u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava, saobraćaće ulicama Dunavska - Žorža Klemensoa - Francuska (Cara Dušana - linija 401N) i dalje redovnom trasom, a u smeru ka terminusu Dorćol linije rade u redovnom režimu.

Pored ukinutih stajališta u smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava, kao što su "Despota Đurđa", "Kralja Petra" i "Dorćol /Kneginje Ljubice", uspostavlja se nova stajališta. U smeru ka naseljima Braće Jerković i Pinosava biće stajalište "Mike Alasa" u Ulici Dunavska na pet metara od obeleženog pešačkog prelaza u zoni objekta sa adresom Mike Alasa broj 46. Takođe, uspostavlja se stajalište "Dobračina" u ulici Dunavska na oko 25 metara posle raskrsnice sa Dobračinom ulicom u visini ulaza u prodajni salon "Jeep".

Ove izmene će trajati sve do 28. oktobra, pa se savetuje putnicima da prate obaveštenja javnog gradskog prevoza i planiraju svoje putovanje unapred kako bi izbegli neprijatnosti usled izmenjenog režima saobraćaja.

BONUS VIDEO