RADOVI NA NAJPROMETNIJIM DEONICAMA BEOGRADA: Ove ulice izbegavajte narednih dana!


IZVOR: Republika/ T. J. - 22.10.2024 | 10:29


Do kraja oktobra traju radovi na ovim putevima.

Foto: pixabay.com
RADOVI NA NAJPROMETNIJIM DEONICAMA BEOGRADA: Ove ulice izbegavajte narednih dana!

Sekretarijat za saobraćaj je najavio da će tokom oktobra i novembra doći do obustave saobraćaja i zauzeća kolovoza i parking mesta u nekoliko beogradskih ulica zbog radova na rekonstrukciji i adaptaciji stambeno-poslovne zgrade. Svake nedelje u Hilandarskoj ulici i svakog četvrtka u Cetinjskoj ulici na opštini Stari grad, građani će biti suočeni sa ovom izmenom saobraćaja. Ova situacija će trajati od 24. oktobra 2024. do 28. novembra 2024. godine.

Obustava saobraćaja u ulici Željka Milivojevića na teritoriji opštine Grocka

JKP „Beograd put“ sprovodi radove na redovnom održavanju u ulici Željka Milivojevića na teritoriji opštine Grocka, zbog čega će doći do obustave saobraćaja u delu između ulica 20. oktobra i Bilećke. Ova obustava trajaće od 22. oktobra do 27. oktobra 2024. godine.

Radovi u ulici Dubrovačkoj na opštini Stari grad

U periodu od 21. oktobra do 28. oktobra 2024. godine, JKP „Beograd put“ izvodiće radove u ulici Dubrovačkoj na teritoriji opštine Stari grad. Ovo će rezultirati obustavom saobraćaja i zauzećem kolovoza i parking mesta na delu između ulica Visokog Stevana i Cara Dušana.

Obustava saobraćaja u ulici Kneza Višeslava na opštini Čukarica

Na opštini Čukarica, u ulici Kneza Višeslava, deo između ulica Žumberačke i Blagoja Parovića, će biti zatvoren za saobraćaj zbog postavljanja saobraćajne signalizacije i modernizacije saobraćajne opreme. JKP „Beograd put“ će sprovoditi ove radove od 21. oktobra do 30. oktobra 2024. godine, a saobraćaj će biti izmenjen i u zoni raskrsnice sa ulicom Blagoja Parovića.

BONUS VIDEO