"JELENA, ZNAM DA SI ME PREVARILA SA MILANOM, IMAM DOKAZ, SLIKA NE LAŽE": Ceo Beograd zna za ljubavni trougao, a evo šta se krije iza svega (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.10.2024 | 11:05


Kad su građani skenirali QR kod, na telefonima se pojavio profil doktorke, tako da je jasno da je reč o marketinškom triku

Foto: Republika
"JELENA, ZNAM DA SI ME PREVARILA SA MILANOM, IMAM DOKAZ, SLIKA NE LAŽE": Ceo Beograd zna za ljubavni trougao, a evo šta se krije iza svega (FOTO)

U centru Beograda pojavili su se čudni natpisi na fasadama zgrada i banderama koji imaju QR kod sa misterizonom porukom koji navuku građane da skeniraju kod.

- Zaklela se zemlja raju da se sve tajne saznaju pazite šta radite (da ne osvanete na banderi, a niste umrli), dobro jutro - navodi se u objavi na platformi Iks, dok na fotografiji piše:

- Jelena, znam da si me prevarila sa Milanom. Imam dokaz. Slika ne laže - napisano je na zalepljenom papiru. 

 

 

Kad su građani skenirali QR kod, na telefonima se pojavio profil doktorke, tako da je jasno da je reč o marketinškom triku.

Podsetimo, na Tiktoku se letos pojavio snimak belog skupocenog Mercedesovog džipa na kojem je bila ostavljana poruka upućena (naizgled) nevernom muškarcu.

- Mene si našao da lažeš. p**ko ja sam Snežana, ko je u našem krevetu!? Ljubavi, neks se potpiše i ona - navodi se.

Iznad same objave Snežana je napisala "Treba li još neku da potpišem?". Međutim, devojka je kasnije objasnila da je u pitanju šala.

- Bila je to šala sa moje strane i poruka nekim ženama koje su htele da se tu nešto petljaju, mi smo u nikada srećnijoj vezi - kazala je.

Ispalo je da je istina sasvim drugačija od onoga što nam je svima prezentovano kroz viralni TikTok snimak. Naime, Snežana i mladić koji živi u Švajcarskoj su u ljubavnoj vezi i prema rečima devojke iz Srbije, sve je bila šala koja je trebalo da ostane u domenu društvenih mreža.

Na medije, kako je rekla, nije računala. Od trenutka kada je postavila slike do sada, telefon joj se usijao od zvanja, te u neverici svima objašnjava kako se samo šalila, da je sve običan "prenk" za Tik-tok.

- Hteli smo da na neki malo originalan način ljudima predočimo da smo u vezi, ali nisam očekivala da će ovo da dođe u vesti, na portale. Nemamo mi neki veliki broj pratilaca, sav ovaj haos nisam zaista očekivala - ispričala je Snežana.

Nakon što je ostavila sporne poruke na automobilu, slike je okačila na društvene mreže. Auto je, naravno, uredno obrisala, budući da je poruka bila ispisana karminom.

BONUS VIDEO: