Carnex mezetluci


IZVOR: Republika - 18.12.2020 | 07:00


Kao brend koji pažljivo neguje višedecenijsku tradiciju kvaliteta proizvoda, Carnex je svoje fermentisane proizvode, bez kojih ne može da se zamisli nijedna trpeza, okupio pod novim nazivom i obeležio ih novim dizajnom, jedinstvene crvene boje. Pod imenom “Carnex mezetluci” nalaze se Carnex Čajna kobasica, Budimska, Kulen I Rustik kobasica. Ovi proizvodi pripremani na poseban način, dimljenjem na bukovini, podsećaju da se zadovoljstvo nalazi u malim zalogajima i da je meze neizostavan deo svačijeg hedonizma.

Foto: Promo foto

Mezetluci nisu samo naša ukusna navika, nego i važan deo naše ishrane i obrok bogat proteinima, koji svima već sa prvim zalogajem budi osećaj bliskosti i povezanosti. Zato mezetluci imaju jedinstvenu priču u našem životu, jer sve je lepše uz dobre i ukusne zalogaje koje je Carnex spremio baš onako kako Vi volite.

Mezetluci u novim flow pack pakovanjima imaju jedinstven dizajn, lako su uočljivi, i upućuju na brend koji ima prepoznatljiv  jedinstven ukus i garantovan kvalitet kome se veruje.