ZANOSNA MILENA POPOVIĆ POKAZALA VITKU LINIJU: Obukla kratak šorts i zagrlila partnera! PLJUŠTE KOMENTARI


IZVOR: Republika - 18.02.2023 | 19:09


Milena Popović vešto krije svoju vezu sa Igorem Jurićem od očiju javnosti.

Foto: Izvor: Instagram/milena_bogdan
ZANOSNA MILENA POPOVIĆ POKAZALA VITKU LINIJU: Obukla kratak šorts i zagrlila partnera! PLJUŠTE KOMENTARI

Igor Jurić i Milena Popović privlače pažnju javnosti, od kada su obelodanili njihovu vezu, a Milena je sada objavila i zajedničku fotografiju, gde ona na sebi imala kratak šorts.

Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima.

Takođe, nakon što je Milena objavila fotografiju sa Jurićem, bila je na meti osuda.

 

 

- Skinula sam fotografiju prevashodno zbog naše dece, da ne čitaju te komentare. I njega su počeli da vređaju. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih okačila tu fotografiju. Našoj deci nije bilo prijatno, a ona su nam najvažnija, i zato sam obrisala fotografiju. Do dan danas ta fama nije prestala - komentarisala je ona jednom prilikom, prenosi Mondo.

 

 

U komentarima ispod njenih fotografija mnogi pratioci joj pružaju podršku, hvaleći njen mladalački izgled, međutim ima i onih koji je osuđuju: 

"Brzo ti zaboravi Olivera..nek si ti nabacila botoks i našla partnera"

"Sad imaš i usta. Pre nisi imala ni lokne ni usta",

- Draga, nemojte mi zameriti. Obzirom na posao koji obavljate, malo korekcije u oblačenju. Obratite malo više pažnje. Ali lepa ste žena svakako. Sve najbolje - neki su od komentara na njenom Instagramu.