SINU SVIREPO UBIJENOG DUŠANA ANTONIJEVIĆA HITNO POTREBNA POMOĆ! Teško oboleo! NEOPHODNA KRV!


IZVOR: Republika - 27.02.2024 | 20:12


Davaoci krvi mogu biti osobe od 18 do 60 godina koje nemaju hroničnih bolesti i žene koje nisu rađale.

Foto: Društvene mreže
SINU SVIREPO UBIJENOG DUŠANA ANTONIJEVIĆA HITNO POTREBNA POMOĆ! Teško oboleo! NEOPHODNA KRV!

Davidu Antonijeviću, koji boluje od akutne leukemije, hitno je potrebna krv.

Neophodni su trombociti iz krvne grupe A+ i A-. Davaoci krvi mogu biti osobe od 18 do 60 godina koje nemaju hroničnih bolesti i žene koje nisu rađale.

Krv se može dati u Zavodu za transfuziju krvi na Vračaru.

Inače, David Antonijević je sin Dušana Atonijevića, koji je svirepo ubijen u kafani u Mladenovcu i to zbog muzike. 

Naime, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u petak  optužnicu protiv šestorice okrivljenih da su 28. agvusta 2023. godine u jednom ugostiteljskom lokalu u Mladenovcu pri bezobzirnom nasilničkom ponašanju lišili života Dušana Antonijevića i to nakon nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara. 

Foto: Društvene mreže

David Antoijević, apel za pomoć

 

Prema optužnici, okrivljenima Marku P., Bojanu P., Milošu J. i Danijelu S. stavlja se na teret krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu, dok se Marko S. i Saša S. terete za učestvovanje u tuči.

Tužilaštvo je predložilo produženje pritvora za četvoricu okrivljenih, kako bi se sprečilo ponavljanje krivičnog dela u kratkom vremenskom periodu, a za Bojana P. je predloženo produženje pritvora zbog opasnosti od bekstva. Takođe, tužilaštvo je predložilo obavezno psihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi za okrivljenog Miloša J, imajući u vidu njegovo duševno zdravlje.


Prema navodima optužnice, okrivljeni Marko P. je, zajedno sa ostalim okrivljenima, u jednom restoranu u Mladenovcu ušao u raspravu sa Dušanom Antonijevićem zbog nesuglasica oko naručivanja pesama od muzičara. Rasprava je eskalirala u fizički napad, tokom kojeg su okrivljeni koristili pesnice, noge i čak pivske flaše kako bi napali Antonijevića. Čak ni pokušaji Antonijevićevog sina da smiri situaciju nisu uspeli, a i on je zadobio povrede pokušavajući da zaštiti oca. Nažalost, Antonijević je preminuo na licu mesta, dok su okrivljeni napustili lokal.

Bonus video