NESTAO DRAGAN IZ BORČE! Krenuo na posao, od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 22.05.2024 | 09:31


Ako ste ga videli, obavestite porodicu!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/grupa_kkbops/
NESTAO DRAGAN IZ BORČE! Krenuo na posao, od tada mu se gubi svaki trag! (FOTO)

Dragan Cvetković nestao je pre 2 dana kada je otišao na posao, a porodica apeluje na Beograđane da jave sve informacije ukoliko ih imaju, o njegovom nestanku.

Dragan je 20. maja oko 17 sati otišao da radi, ali se sa posla nije vratio i od tada mu se gubi svaki trag. 

Mobilni telefon mu je poslednji put lociran kod tržnog centra u Borči.

 

 

Kod nestanka osobe važno je brzo reagovati i preduzeti sledeće korake:

Kontaktirajte policiju:

Odmah prijavite nestanak osobe najbližoj policijskoj stanici. Pružite detaljne informacije o nestaloj osobi, uključujući poslednje poznato mesto gde je viđena, njen opis, odeću koju je nosila, i sve druge relevantne informacije.

Obavestite porodicu i prijatelje:

Obavestite sve bliske prijatelje i članove porodice. Oni mogu pomoći u potrazi i pružiti dodatne informacije koje mogu biti korisne.

Pretražite okolinu:

Organizujte pretragu u okolini gde je osoba poslednji put viđena. Obratite pažnju na sve tragove i pitajte prolaznike da li su videli nešto sumnjivo.

Koristite društvene mreže:

Objavite informacije o nestaloj osobi na društvenim mrežama. Zamolite ljude da dele informacije kako bi se proširila vest o nestanku.

Kontaktirajte bolnice i skloništa:

Proverite da li je osoba možda završila u bolnici ili nekom skloništu. Kontaktirajte lokalne bolnice, skloništa za beskućnike, i druge relevantne institucije.

Pratite medije:

Kontaktirajte lokalne medije i zamolite ih da objave vest o nestanku. Medijska pokrivenost može pomoći u pronalaženju nestale osobe.

Zabeležite sve aktivnosti:

Vodite evidenciju svih koraka koje ste preduzeli, uključujući imena i brojeve telefona ljudi sa kojima ste razgovarali, kao i sve informacije koje ste dobili.

Nastavite potragu:

Nemojte odustajati. Ponekad je potrebno vreme da bi se osoba pronašla. Nastavite da širiti vest i sarađujete sa policijom i drugim organizacijama.

Uvek je važno delovati brzo i sistematski kako bi se povećale šanse za pronalaženje nestale osobe.

BONUS VIDEO