OPŠTENARODNO VESELJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Evo kako je dočekan jedan putnik na "Nikoli Tesli"! "ZAVIČAJU, SRCU MIO"! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 01.06.2024 | 16:04


Iako nije poznato ko je tačno bio srećni putnik koji je dočekan na ovaj način, jedno je sigurno - ovakav spontan i srdačan gest razveselio je mnoge prisutne i pokazao da se radost može naći i u najneočekivanijim trenucima.

Foto: twitter/printscreen/@HibridDrakoGen
OPŠTENARODNO VESELJE NA BEOGRADSKOM AERODROMU! Evo kako je dočekan jedan putnik na "Nikoli Tesli"! "ZAVIČAJU, SRCU MIO"! (VIDEO)

Opštenarodno veselje uz zvuke harmonike, gitare i kontrabasa zavladalo je danas Aerodromom Nikola Tesla, iznenadivši sve prisutne putnike i prolaznike.

 

 

Ovaj neobičan doček, organizovan u čast jednog srećnog putnika, brzo je postao tema razgovora i postao viralan na internetu.

Muzički trio je svojim talentom i veseljem uspeo da atmosferu učini nezaboravnom, podstičući prisutne da zaplešu i pridruže se pesmi "Zavičaju srcu mio". Video ovog neobičnog dočeka brzo je postao hit na društvenim mrežama, prikupivši mnoštvo pozitivnih komentara i reakcija.

- Živim za dan da me ovako dočekaju na aerodromu - stoji u opisu videa koji je okačio korisnik pod imenom "Hibrid Drako genetike"

Iako nije poznato ko je tačno bio srećni putnik koji je dočekan na ovaj način, jedno je sigurno - ovakav spontan i srdačan gest  razveselio je mnoge prisutne i pokazao da se radost može naći i u najneočekivanijim trenucima.

Za mnoge, ovaj neobičan doček na Aerodromu postao je inspiracija da se raduju svakom trenutku i da se otvore za spontane i neobične događaje koji mogu uneti svetlost i radost u svakodnevniu.

Inače, beogradski aerodom često je poprište mnogih slavlja i svečanih dočeka, posebno naših sportista kad se sa medaljama vraćaju u zemlju. Međutim, ne pamti se da je neki gastarbajter dočekan na način, na koji je dočekan ovaj danas na "Nikoli Tesli".

Bonus video