ZBOG TOGA MU I DANAS RODITELJI CRVENE! "Prijatelj" došao kod Milutina u svatove, pa pogazio i prijateljstvo i svoj obraz


IZVOR: Republika/M. L. - 15.06.2024 | 11:27


Milutin iz Čačka podelio je svoje iskustvo sa venčanja na jednom srpskom forumu, otkrivajući neobične događaje koji su se desili nakon proslave.

Foto: printskrin
ZBOG TOGA MU I DANAS RODITELJI CRVENE! "Prijatelj" došao kod Milutina u svatove, pa pogazio i prijateljstvo i svoj obraz

"Oženio sam se pre 12 godina, hvala Bogu još sam u braku. Bolju ženu nisam mogao da odaberem i, ako mene pitate, svima bih savetovao brak.'', napisao je Milutin na forumu.

Ipak, pre braka dolazi i sama proslava venčanja, a na venčanju Milutina i njegove supruge bilo je oko 300 zvanica.

"Ali posle iskustva koje sam doživeo, ne bih savetovao venčanje", napisao je Milutin i opisao kakva neprijatna iznenađenja su njegova supruga i on doživeli nakon svadbe, uključujući i peh sa svadbenim poklonima koji je mnogo toga rekao o gostima.

Budući da su hteli da sve bude na nivou, Milutin i njegova supruga pozajmili su novac kako bi organizovali proslavu, očekujući da će ga vratiti od poklona. Međutim, otvarajući poklone nakon proslave, naišli su na više nego neprijatno iznenađenje, i to ne samo jedno.

Među poklonima su se našle i prazne koverte, poput one u kojoj je prijatelj ostavio papirić na kome je pisalo: ‘Dođem ti 50 evra’, koje je, ruku na srce, prema Milutinovim rečima, i isplatio posle pola godine.

Ipak, ova koverta sa porukom nije bila jedina koja je bila prazna. Istražujući nepotpisane poklone, Milutin i njegova supruga otkrili su da je jedan od njegovih prijatelja iz detinjstva odlučio da im ne donese nikakav poklon, što je Milutina i njegovu suprugu veoma razočaralo, pa je Milutin rešio i da ga nazove i "zahvali mu se" na "poklonu".

"Zahvalim mu se što je bio na venčanju i kažem: "Druže, mogao si da mi kažeš da nemaš, ne bi bio nikakav problem… ‘Ajde, na zdravlje ti bilo". Više nikada mi se nije javio, niti ja njemu. A njegovi roditelji crvene svaki put kad me sretnu. Šta će nesrećnici, sramota ih na njegov red", zaključio je Milutin.

BONUS VIDEO: